همچنین گلایه دارد که حتی اگر شهرداری به هر دلیلی در مورد ساخت یا عدم ساخت برج حق داشته باشد، با این شکل از تخریب، هم هزینه ای که تاکنون صرف شده و هم امکان جبران خسارت تخریب توسط شهرداری همچنان وجود دارد. اعتبار داده شده است. شهرداری و بیت المال هزینه می شود.
به گزارش خبرنگار ICTNN از رفسنجان، گفته می شود شهرداری این شهر شامگاه چهارشنبه دکل BTS را با لودر تخریب کرد.
به گفته منابع مختلف، عصر روز گذشته دادستان، رئیس قوه قضائیه، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، رئیس مخابرات شهرستان و چند تن دیگر از مسئولان در محل حادثه حضور داشتند که سپس تخریب صورت گرفت.
مهندس خدایی تصریح کرد: یکی از نقاط کوری که نیاز به رفع مشکلات ضعف آنتن دهی موبایل دارد، محدوده میدان امیرکبیر رفسنجان است که توسط کارشناسان مخابرات شناسایی شد و تفاهم نامه ای در فرهنگسرای رفسنجان برای اجرای طراحی و نصب این مجموعه انجام شد. برج بی تی اس در اسفند ماه سال گذشته به نتیجه رسید.
در این بیانیه به جای عبارت «تخریب کامل» از عبارت «مخالفت شهرداری با ساخت دکل در آن مکان و علت خاص»، تخریب بصری مهمترین نماد شهری است.
مهندس علیرضا خدایی افزود: محل این سایت ها (دکل ها) نیز توسط دفتر طراحی مهندسی شرکت مخابرات سیار منطقه ای تعیین می شود.
هدف از ساخت این دکل تقویت آنتن دهی شبکه موبایل است.
وی افزود: هزینه های پرداخت شده برای اجرای این طرح از محل اعتبارات خزانه است و اگر پروژه بخواهد در همان مکان مجدد اجرا شود نیاز به بار مالی و بازه زمانی جدید دارد و آیا مناسب است. برای پروژه ای که قانونی است و آیا رفاه مردم در حال اجرا تعطیل است؟
حجت الاسلام مهدی پورمحمدی رئیس کل دادگستری رفسنجان نیز در گفت و گو با خبرنگار ICTNN اظهار داشت: با تشکیل پرونده، سیر مراحل قانونی طی می شود.
وی تصریح کرد: شناسایی نقطه نصب برج با توجه به شهری، توریستی و روستایی بودن در منطقه متفاوت است و در رفسنجان 6 دکل BTS در فضای سبز این شهر از جمله پارک قیام رفسنجان در حال نصب و اجراست.
همزمان برخی رسانه های داخلی با انتشار بیانیه ای به نقل از شهرداری از مخالفت شهرداری با نصب دکل در مجموعه آیت الله هاشمی رفسنجانی خبر داده اند.
مهندس خدایی گفت: شهرداری سازمان بزرگی است که به مردم یک شهر خدمات ارائه می کند، لذا در صورت تخلف مخابرات یا دفتر نشر معارف انقلاب – فرهنگسرای رفسنجان، می تواند پروژه را تا پایان سال اجرا کند. موضوع روشن شد و اوراق قانونی جلوی طرف ما را بگیرید و از خسارات هنگفت به بیت المال جلوگیری کنید.
به نظر می رسد موضوع از همان ماجرای همیشگی نارضایتی مردم رفسنجان از پوشش نامناسب و آنتن دهی ضعیف شبکه موبایل شروع شود که یک سال پیش برای حل این مشکل به نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس شورای اسلامی و فرماندار رفسنجان مراجعه کردند. مسئله.
رئیس اداره مخابرات رفسنجان نیز با بیان اینکه قطع و وصل به نوعی حق الناس است و در این راستا باید تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات حوزه ارتباطات و مخابرات و تامین آسایش مردم انجام داد. اینترنت محیطی برای آموزش دانش آموزان است، بنابراین نباید این حق را از افراد و گروه های هدف در اینترنت گرفت.
در این اطلاعیه آمده است: عملیات بتن ریزی این پروژه علیرغم غیرقانونی بودن، از شب گذشته با جانمایی اشتباه و بدون در نظر گرفتن الزامات زیبایی و محوطه سازی – که دغدغه همه شهروندان و مدیریت شهری است – و در همان ابتدای کار آغاز شد. پلیس ساختمانی کار می کند.” شهرداری منطقه یک در انجام وظیفه ذاتی و قانونی خود به منظور جلوگیری از افزایش خسارت به بیت المال و حفظ هویت بصری شهر با این اقدام برخورد و تذکرات لازم را داد اما متاسفانه عملیات بتن ریزی انجام شد. بدون توجه به هشدارهای پلیس ساختمان ادامه داد. .
به گزارش ICTNN، در پی پیگیری های نماینده مردم رفسنجان و فرماندار رفسنجان از طریق مخابرات، شناسایی نقاط کور و ایجاد دکل BTS با هدف جلب رضایت مردم و رفع مشکل آنتن دهی تلفن همراه در دستور کار قرار گرفت. دستور کار مخابرات است تا مردم بتوانند به راحتی و بدون دغدغه کار خود را انجام دهند.
ما از طریق قانون و شکایات تحت پیگرد قانونی هستیم
مدیر ارتباطات سیار مخابرات منطقه کرمان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ICTNN گفت: در راستای توسعه ارتباطات موظف به نصب دکل های BTS در مناطق شهری هستیم.
برازش ادامه داد: طرح نصب برج در دفتر انتشارات انقلاب- فرهنگسرای رفسنجان 2 ماه است که در حال انجام است و چاهی به عمق هشت متر حفر و فونداسیون آن محکم اجرا شد. شبانه زیرساخت های این طرح را مختل و تخریب کرد.
وی افزود: کار ما قانونی است و اموالی که این پروژه انجام می داد متعلق به دفتر انتشارات آموزش و پرورش انقلاب – مرکز رفسنجان است.
دفتر انتشارات آموزش و پرورش انقلاب – فرهنگسرای رفسنجان در رفسنجان چند سالی است که راه اندازی شده است و علاوه بر موزه ریاست جمهوری که شامل هدایای اهدایی مقامات خارجی به مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی است، موزه آثار دفاع مقدس نیز در دفتر انتشارات به نمایش گذاشته شده است. برای لذت بردن عموم
برازش خاطرنشان کرد: فرضاً اگر این طرح غیرقانونی اجرا می شد، اموال عمومی را در شب تخریب نکنند که جرم است و برای روشن شدن حقیقت باید جلوی اجرای طرح گرفته می شد و جلسه فوری و تبادل نظر می شد. دیدگاهها باید صورت میگرفت.» آنها این موضوع را به صورت تخصصی حل کردند.
هنوز پرونده ای تشکیل نشده است
قطع ارتباط حق مردم است
داستان چیست؟
رفسنجان در 100 کیلومتری شمال کرمان قرار دارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
در پایان این بیانیه همچنین افزود: بی شک شهرداری رفسنجان مخالفی با نصب دکل و تقویت آنتن در این منطقه و سایر نقاط شهر ندارد و در جانمایی دکل در مکان مناسب و آن مساعدت لازم را انجام خواهد داد. عملیات اجرایی».
تخریب اموال عمومی جرم است
بر اساس این اطلاعیه، دلیل مخالفت با نصب این برج و جلوگیری از عملیات اجرایی آن حفظ زیبایی و منظر شهری و جلوگیری از تخریب بصری مهمترین نماد شهری بوده است.
خبرنگار ICTNN همچنین در تماسی با مهندس مجید کهنوجی شهردار رفسنجان دلیل این امر و یا دلایل شهرداری برای تخریب یک شبه مخابرات را جویا شد اما پاسخی دریافت نکرد.
حسین صالحی نماینده دفتر انتشارات آموزش و پرورش انقلاب – مرکز رفسنجان نیز در این خصوص به خبرنگار ICTNN گفت: برای اجرای دکل BTS در این منطقه تفاهم نامه ای با شرکت مخابرات منطقه ای کرمان منعقد و قرارداد منعقد شد. در 1 مارس 2017.
ما کار غیر قانونی انجام ندادیم
وی با اشاره به اینکه این ملک متعلق به شهرداری نیست، گفت: اگر بود با نهاد شهرداری تفاهم نامه امضا می کردیم. 100 میلیون تومان در دستور کار بود و تاکنون 100 میلیون تومان هزینه شده است.
برخی از مسئولان می گویند این طرح به دلیل اینکه با هدف تامین رفاه، امنیت و آسایش مردم اجرا می شود و از بیت المال (مخابرات) صرف آن می شود، اموال عمومی محسوب می شود.
ساخت این برج در زمین دفتر نشر معارف انقلاب – فرهنگسرای رفسنجان و محل موزه ریاست جمهوری در حوالی میدان امیرکبیر این شهر از دو ماه پیش آغاز شده بود.
6 نقطه بی تی اس رفسنجان در حال نصب است
وی خاطرنشان کرد: شکایت خود را به مراجع قانونی و دستگاه قضایی ارائه خواهیم کرد و پیگیر احقاق حقوق از دست رفته مردم خواهیم بود. وی خاطرنشان کرد: و زمین متعلق به موزه ریاست جمهوری و دفتر نشر معارف انقلاب – فرهنگسرای رفسنجان است.
اجرای طرح مخابرات با برگ قانونی
میزان خسارت ناشی از این تخریب حدود 100 میلیون تومان برآورد شده است.
همچنین در خصوص برخی اسناد منتشر شده در زمینه مجوزهای قانونی این پروژه، لازم به ذکر است که این قرارداد بین دفتر انتشارات و آموزش و پرورش انقلاب به عنوان مالک زمین و شرکت مخابرات منعقد شده است، در حالی که به طور معمول هرگونه اقدامی حتی در «مالکیت شخصی مستلزم موافقت اصولی شهرداری است و در این مورد اصلاً این توافق حاصل نشده است».
تحریریه ICTNN شبکه خبری