وی با اشاره به نفوذ خانواده ها در وزارت ارتباطات گفت: اگر همکاران ما در وزارت ارتباطات خانواده ای با هسته ای گرم، بانشاط و سرزنده داشته باشند، می توانند با تشویق بیشتر به وظایف خود در این وزارتخانه عمل کنند. از طرف دیگر، اگر وزارتخانه نیازهای خانواده را نیز تامین کند. همکاران توجه ویژه ای داشته باشند، آنها نیز نقش و وظایف خود را به نحو بهتری انجام خواهند داد.
پیش از سخنان وزیر ارتباطات، سیده فاطمه موسوی، مشاور امور زنان و خانواده ابراز امیدواری کرد که دفتر امور زنان از محل تشریفات برگزاری رویدادهای ویژه خارج شده و به سمت مدیریت خانواده محور حرکت کند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی در ادامه از مشاور خود در امور زنان و خانواده خواست تا با همکاری نهادهای فرهنگی برای مراقبت از کودکان و نوجوانان در فضای مجازی برنامه ریزی و اقدامات لازم را انجام دهد و در این زمینه فرهنگ سازی کند. استفاده از ظرفیت های فناوری اطلاعات برای توسعه اشتغال زنان نیز از دیگر انتظارات وزیر ارتباطات از مشاور امور زنان و خانواده بود که در این جلسه مطرح شد.
وزیر ارتباطات در ادامه ظرفیت های فناوری اطلاعات و فضای مجازی را برای رشد و ارتقای جامعه بیان کرد و افزود: فضای مجازی در عین حال که فرصت های بی نظیری را برای تحول و توسعه در همه اقشار جامعه ایجاد کرده است، ظرفیت ایجاد چالش برای جامعه را دارد. مردم به خصوص کودکان و نوجوانان. همچنین این واقعیت را دارد که تنها راه مدیریت بلندمدت این چالش ها فرهنگ سازی در سنین پایین و توجه جدی و ویژه به نقش خانواده ها در تبیین و ارتقای فرصت ها و چالش های فضای مجازی و فرهنگ استفاده است. این ابزار به درستی برای کودکان است.
به گزارش ICTNN، از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «عیسی زارع پور» در جلسه شورای معاونین که بخشی از آن به معارفه سیده فاطمه موسوی مشاور امور زنان و خانواده اختصاص داشت. وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه موضوع برنامه های خانواده محور موضوع بسیار مهمی است. وی گفت: امیدوارم با حضور ایشان توجه به موضوع خانواده در برنامه های وزارت ارتباطات پررنگ شود.
زارع پور با بیان اینکه این موضوع نشات گرفته از یک نگاه و نظام فکری خانواده محور و محوری است، گفت: خانواده ها باید احساس کنند که وزارت برای آنها ارزش قائل است و برای آنها برنامه دارد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری