خبر تهیه تسهیلات به صنایع آسیب دیده ، تهیه تفاهم نامه در مورد بانک مرکزی برای اولویت بندی حقوق مصرف کننده برای تخصیص کمک هزینه ارز و احتمال دستمزد کارگران هفته آینده مهمترین خبر اقتصادی امروز (پنجشنبه) بود.
شبکه انرژی یکی از چالش های جدی فعالان صنعتی و واحدهای تولیدی کشور در سال جاری بود. مانند واحدهای تولیدی و کارخانه ها می خواستند قبل از محدودیت گازهای زمستانی از این فرصت استفاده کنند و به دلیل خرابی های فعلی از ژوئن تا اواسط ماه سپتامبر ، افت تولید را جبران کنند ، در محدودیت های اولیه گاز و بدتر از برق با بحران جدیدی روبرو شدند.
صنایع و واحدهای تولیدی با این محدودیت ها به شدت آسیب دیده اند. اما امروز ، عبدال ناصر همماتی – مأمور امور اقتصادی و دارایی – گزارش داد که دولت دولت را با هماهنگی وزارت صنعت ، معدن و تجارت و مطابق با بسته پشتیبانی وزارت صنعت برای جبران خسارت ناشی از اختلال در انرژی ، تصویب کرده است. تاسیسات ارائه شده توسط واحدهای صنعتی تحت تأثیر محدودیت های برق و گاز قرار دادن
وزیر اقتصاد ضمن اعلام اینکه این تاسیسات مالیات ، پاداش ، تسهیلات بانکی و غیره مالیات می یابد. برای حل برخی از مشکلات تولید کنندگان ، نسبت به آینده خوش بینی کرده اند و معتقدند که برای تأکید بر رهبری عالی ، لغو موانع فعالیت بخش خصوصی ادامه خواهد یافت.
رئیس پشتیبانی: تولید کنندگان با مصرف با مصرف اولویت برای تخصیص ارز است
یکی دیگر از خبر های مهم در اقتصاد این کشور امروز بیست و سومین روز ملی حمایت از مصرف کننده به منظور بهبود مداوم کیفیت کالاها و خدمات در این روز بود. در طول این مراسم ، پنج شرکت اول مورد ارزیابی و معرفی قرار گرفتند ، از جمله مجسمه طلا و گواهی حفاظت بین المللی مصرف کننده.
در طول کنفرانس ، که به گفته دبیر ملی قیمت حمایت از مصرف کننده ، با حضور فعالان اصلی و خدمات تولیدی که در این شرایط اقتصادی بهترین خدمات را به مصرف کننده دقیق ترین وسیله عدالت منطقی ، رئیس حفاظت از مصرف کننده و سازماندهی تولید کنندگان ارائه می دهد ، ضمن تأکید بر اصل حمایت از مصرف کننده. اعطای ارز اولویت دار به واحدهای حقوق مصرف کننده برای اولویت بندی شرکت های اصلی و اولویت بندی پول و خدمات.
امکان تعیین دستمزدها ؛
احتمال اینکه هفته آینده ، حقوق کارگران در طول سال 2 ، برای تعیین ، خبرهای دیگری وجود داشت مبنی بر اینکه هوماد میانه ، وزیر همکاری ، کار و حمایت اجتماعی ، امروز در مورد آن صحبت کرد. وزیر کار دستمزد اتحادیه را اعلام کرده است و گفت: “تاکنون هیچ بحثی در مورد پیشنهاد حقوق دولت در مورد دولت وجود نداشته است و ما نتیجه چهارشنبه آینده را افزایش خواهیم داد ؛ ما در تلاش خواهیم بود تا به قانونی بپردازیم که طبق سبد معیشت و تورم دستمزد اعلام شده است ، اما این چند درصد نزدیک به تورم است.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات