زارع پور بابیان اینکه تقسیم کار در کشور در این حوزه شفاف و کارآمد نیست و این روند نیاز به تغییر دارد، تاکید کرد:
به گزارش روز یکشنبه ICTNN از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مرکز عملیات امنیتی افتا اعلام کرد: با اقدام به موقع در روزهای اخیر از حمله سایبری گسترده به زیرساخت های کشور جلوگیری و عملیات طراحی شده توسط مهاجمان انجام شد. در مراحل اولیه عملیات خنثی شد.”
به گفته این مرکز، مهاجمان سایبری قصد داشتند با سوء استفاده از حفره امنیتی یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای سازمان ها، ضمن دسترسی به زیرساخت ها و استخراج اطلاعات از آن، دستورات خودسرانه را اجرا و محتوای آلوده خود را تزریق کنند، اما قبل از مهاجمان. آنها توانستند حمله سایبری خود را انجام دهند که با عملیات به موقع مرکز عملیات امنیتی EFTA از این حمله جلوگیری شد.
وزیر ارتباطات به موافقت رئیس جمهور با تغییر و بازنگری تقسیم کار در حوزه امنیت سایبری اشاره کرد و گفت: کردن.
عیسی زارع پور ضعف امنیت سایبری را پاشنه آشیل دستیابی به دولت هوشمند و توسعه فناوری اطلاعات در کشور می داند.
امنیت سایبری و افزایش آمادگی در برابر حملات سایبری از جمله مواردی است که همواره مورد تاکید وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بوده است.
با توجه به اینکه سال گذشته حمله سایبری گسترده ای به سامانه هوشمند سوخت در کشور صورت گرفت و فرآیند تحویل سوخت طی چند هفته با مشکل مواجه شد، به نظر می رسد هر چه زودتر همگرایی بیشتر و افزایش آمادگی ها برای حملات سایبری از این تاسیسات ایجاد شود. مرکز مدیریت امنیت یکپارچه ملی با یک فرماندهی واحد در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
با کشف سرنخ ها و الگوهای رفتاری مورد استفاده در حمله و همچنین اشراف کارشناسان مرکز مدیریت استراتژیک EFTA، اقدامات مهاجمان، نقاط هدف و عملیات طراحی شده برای حمله به زیرساخت ها رصد شد و بیش از 100 سرویس مهم الکترونیکی مورد بررسی قرار گرفت. در بخش دولتی و خصوصی شناسایی شد. یکی از اهداف اصلی این حمله است.
وی پیش از این در حین انتصاب امیرمحمدزاده لاجوردی به عنوان نماینده ویژه وی در امور امنیت فناوری اطلاعات و ارتباطات، با تاکید بر اینکه این حوزه نیازمند جراحی است، گفت: اگر به حوزه امنیت سایبری توجه جدی نشود، می تواند پاشنه آشیل دولت هوشمند باشد. و توسعه فناوری اطلاعات.”