بیست و سومین جلسه خدمات ملی برنامه ملی GNAF (GNAF) امروز (شنبه) به ریاست SID Star Hashemi برگزار شد.
در این جلسه ، وزیر ارتباطات با اشاره به اهمیت پروژه Genov در کشور ، گفت: “مسئله جیناف یکی از اصلی ترین نگرانی های رئیس جمهور است و او دائماً پیشرفت پروژه را دنبال می کند.”
در همین راستا ، در 24 فوریه ، جلسهای به ریاست مسعود میانه ، رئیس جمهور رئیس جمهور ؛ موضوع “بررسی چالش ها و استراتژی های توسعه برنامه ملی مدیریت موقعیت مکانی” برگزار شد که در آن رئیس جمهور تأکید کرد: نارضایتی امروز چیست ، دیدن برخی از زمینه های رشوه خواری ، فساد و اجاره با اجرای آدرس ملی برنامه مدیریت. مبتنی بر موقعیت مکانی ، علاوه بر حل این مشکلات و تسهیل خدمات ، فرصتی برای رضایت عموم مردم نیز فراهم می کند.
هاشمی گفت: “مشکل اصلی نگرش و موانعی نهادی است که باعث می شود داده ها به راحتی بین دستگاه ها به اشتراک نگذارند.” این امر مستلزم تغییر نگرش و همکاری آژانسهای مربوطه است.
وی همچنین بر لزوم تبادل داده و به اشتراک گذاری اطلاعات بین دستگاه ها تأکید کرد و گفت: “برای پیشبرد این پروژه ، ما به همکاری سازمانهای مختلف نیاز داریم.” در این راستا ، مکاتبات با دستگاه های مربوطه برای رفع موانع موجود انجام می شود.
وزیر ارتباطات در ادامه به موضوع سیستم های موازی و چالش های ادغام آنها اشاره کرد و گفت: “ادغام سیستم های موازی بسیار دشوار است و به تمام وقت و همکاری نیاز دارد.” ما باید بدون برنامه ریزی دقیق از ایجاد سیستم های جدید جلوگیری کنیم و به سمت ادغام سیستم های موجود حرکت کنیم.
وی همچنین به موضوع کد پستی و رابطه آن با کد ملی اشاره کرد و گفت: “ما در حال کار بر روی ایجاد یک سیستم یکپارچه برای تأیید اعتبار مردم هستیم.” این سیستم مشابه سیستم شاهکار عمل خواهد کرد. این سیستم به حفظ اطلاعات موقعیت مکانی افراد کمک می کند تا به صورت دقیق و دقیق باشد.
وزیر ارتباطات خاطرنشان كرد: به لزوم همکاری همه آژانس ها در پیشبرد برنامه ملی جنف گفت و گفت: “این پروژه می تواند بسیاری از مشکلات این كشور را حل كند و خدمات به مردم را بهبود بخشد.” ما امیدواریم که با کمک همه دستگاه ها ، این پروژه را با سرعت و دقت حرکت دهیم.
در پایان ، وزیر ارتباطات بر لزوم برگزاری جلسات هفتگی گروه کار تأکید کرد و گزارش ماهانه را به رئیس جمهور تا اجرای پروژه ملی JENOV ارسال کرد.
مدیرعامل شرکت ملی پست همچنین به جنبه عملی و فرآیند پروژه Genov ، به ویژه در استان ها اشاره کرد و خواستار نقش فرمانداران به عنوان رئیس گروه های کاری استان در توسعه پروژه شد.
محمد احمدی وقایع و افزایش در گروه های کاری تخصصی در دستیابی به اهداف پروژه را ارزیابی کرد و خواستار مشارکت فعال همه معتمدین در کشور شد.
در پایان جلسه ، هر یک از اعضای گروه کاری چالش ها و ظرفیت های دستگاه مربوطه خود را برای تسریع در اجرای پروژه بیان کردند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات