به گزارش خبرنگار اقتصادی ICTNN، علی حکیم جوادی ظهر امروز (یکشنبه 19 تیرماه) در بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ در نشست خبری اظهار داشت: با توجه به اینکه حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در تمام ابعاد زندگی ما تاثیرگذار است. ، نمایشگاه الکامپ از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود: روز گذشته وزیر ارتباطات از سالن بیمه بازدید کرد و خوشحال شد که این بخش از صنعت نیز با استفاده از فناوری های نوین در حال توسعه است.
رئیس سازمان نصر ادامه داد: در نمایشگاه های گذشته بین 70 تا 100 پیشخوان استارتاپی داشتیم. الان اکثر استارتاپ های ما به شرکت های بزرگ تبدیل شده اند و شرایط فعالیت استارت آپ ها تغییر کرده است.
حکیم جوادی گفت: این دوره از نمایشگاه الکامپ در 15 سالن به مساحت 50 هزار متر برگزار شد. رویدادهای جانبی در نمایشگاه الکامپ به نام ستاره ها، کانترهای استارتاپ، تینو استارز فعال هستند. همچنین ۲ بخش جدید به الکامپ اضافه شده است که یکی از آنها اینسورتک با حمایت بانک مرکزی است.
وی بیان کرد: امسال 50 شرکت خارجی به صورت مستقیم در سالن سی و هشتم حضور دارند. تعدادی از شرکت های خارجی نمایندگی دارند. حدود 50 هیئت تجاری نیز با حمایت معاونت علمی رئیس جمهور به ایران سفر کردند و جلسات زیادی در خصوص همکاری های مختلف برگزار کردند.
رضا حیدری دبیر اجرایی نمایشگاه الکامپ افزود: یکی دیگر از بخش های جدید الکامپ «تجارت» است که در تعامل با اتاق بازرگانی شکل گرفت تا تجار و بازرگانان ایرانی بتوانند دغدغه های خود را در جهت ایجاد تعاملی بیان کنند. شرایط توسعه کسب و کار
وی افزود: قسمت دیگر مربوط به غرفه «توان تک» در سالن 8 و 9 است که مدیریت آن بر عهده توانیاب است و قرار است نیازها و پاسخ هایی را که دارند از صنعت فناوری دریافت کنند.
وی درباره انتقادات به زمان برگزاری این نمایشگاه گفت: یکی از سیاست های این دوره الکامپ این بود که نسبت به غرفه ها حساسیت بیشتری داشته باشیم و همین موضوع باعث شد با دقت بیشتری رفتار کنیم. تمام تلاش و کوشش نظام صنفی این بود که نمایشگاه را به بدترین شکل و در بدترین زمان برگزار کند تا این نمایشگاه در سال 1403 برگزار شود.
به گزارش ICTNN، بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی الکامپ از 18 تیرماه با حضور وزیر ارتباطات افتتاح شد و تا 21 تیرماه ادامه دارد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات