یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: طرح نظام حکمرانی فضای مجازی، زیرساخت های بهره برداری از فرصت های بی نظیر این فضا را ایجاد می کند. از این رو نمایندگان مجلس با این حساب در حال تدوین طرحی هستند و مراحل قانونی آن را طی می کنند.
حجت الاسلام حسنعلی اخلاق امیری در گفت وگو با ICTNN، درباره طرح حاکمیت فضای مجازی اظهار کرد: فضای مجازی یک قابلیت است و نباید به عنوان یک تهدید به آن نگاه کرد. در واقع فرصت های این فضا در مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بیش از تهدیدات آن است.
نماینده مردم مشهد و کلات در شورای اسلامی ادامه داد: از سوی دیگر استفاده از فرصت های فضای مجازی نیازمند راهکارهای قانونی مناسب است. بنابراین هدف از سیستم حاکمیت فضای مجازی دستبند زدن به کاربران این فضا و محدود کردن فعالیت آنها نیست. در واقع سیستم حاکمیت فضای مجازی زیرساخت های لازم برای استفاده از فرصت های منحصر به فرد این فضا را ایجاد خواهد کرد. به همین دلیل است که با در نظر گرفتن این موضوع، نمایندگان مجلس طرحی را تدوین کرده و مراحل قانونی را دنبال می کنند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: چند زیرمجموعه کمیته فرهنگی مجلس در حال فعالیت هستند و طرح نظاممندسازی فضای مجازی در یکی از این کمیسیونها در مرحله پیشنویس است.
به گزارش ICTNN، در روزهای اخیر کمیسیون هنر، رسانه و فضای مجازی مجلس به ریاست حمید رسایی خبر پیش نویس اولیه طرح جدیدی با عنوان «سامانه سازی فضای مجازی» را منتشر کرد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات