تقی پور ادامه داد: این بدان معناست که این اطلاعات باید مدیریت شوند و تاثیر این دیجیتالی شدن بر اکوسیستم همه مشاغل دیده شود. بر این اساس ، امروز ما باید زیرساخت های توانمندسازی را در ابعاد زیرساخت های قانونی ، هویت ، حفاظت ، سواد و مهارت های دیجیتالی و زیرساخت های فناوری در نظر بگیریم.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بر استفاده از فناوری های جدید مانند رایانش ابری ، هوش مصنوعی ، بلاک چین ، اینترنت اشرار در برنامه هایی مانند دولت هوشمند ، شهر هوشمند و اقتصاد هوشمند تاکید کرد و ادامه داد: و اطلاعات. امروز ما شدیدا به این قوانین نیاز داریم و لازم است که مجلس یازدهم به این موضوع توجه کافی داشته باشد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: دشمن باید بداند که دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان روابط گسترده ای دارند که با این توطئه ها آسیبی نمی بیند. من همچنین به دوستان خود در منطقه می گویم اجازه ندهید دشمنان ملت های مسلمان به جای شما تصمیم بگیرند.
تقی پور گفت: این دیجیتالی شدن یک اقتصاد ثانویه ایجاد کرده است که گسترده است و بنابراین بزرگترین تغییرات اجتماعی را از زمان انقلاب صنعتی به ارمغان می آورد. داده ها به قدری گسترده شده اند که به دلیل تعداد زیاد معاملات انجام شده توسط میلیون ها مشتری و شرکت در سراسر اکوسیستم های سازمانی ، از ماهانه به هفتگی و روزانه به ساعتی تبدیل شده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی ICTNN ، “رضا تقی پور انوری” روز یکشنبه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی و سخنرانی بین دستورات وی اظهار داشت: مفاهیم جدید و رشد و فراگیری آنها ، به گفته کارشناسان ، در آغاز انقلابی است که شیوه زندگی ، تجارت و ارتباطات ما به گونه ای تغییر می کند که از نظر مقیاس و پیچیدگی بی سابقه است.
وی با بیان اینکه طبق آمارهای منتشر شده ، داده هایی که سالانه تولید و مصرف می شود از حدود 1200 اگزابایت در سال 2010 به 64200 اگزابایت در سال 2020 افزایش یافته است ، ادامه داد: این رقم بیش از 50 برابر است. همچنین تخمین زده می شود که تا سال 2025 به 181 زاوات یا 181000 اگزابایت برسد.
نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم افزود: ما باید سرعت و گستردگی این انقلاب جدید را به طور کامل درک کنیم. زیرا رشد دیجیتالی شدن ، تجارت و جامعه و پیشرانه انفجار عظیمی در حجم فراداده ایجاد کرده است که منجر به در دسترس بودن و استفاده از داده ها در زمینه تجارت شده است.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری دوبار به مجلس تأکید کردند که باید تقویت پول ملی را در دستور کار قرار دهیم. از سوی دیگر ، موضوع عملکرد سیستم بانکی و بانک های خصوصی بسیار مهم است و من نمی دانم که آیا طرح تحقیق از بانک های خصوصی به ثمر رسیده است یا خیر ، اما امروزه بیشتر سپرده های جذب شده در بانک های خصوصی صرف می شود. فعالیتهای کوتاه مدت که عمدتا دلالی و سوداگری است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
عضو کمیته صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: طبیعتاً دستیابی به تحول دیجیتالی و رشد اقتصادی مطلوب در برنامه پنج ساله هفتم و اهداف گام دوم تنها با این نوآوری ها و نوآوری ها تضمین می شود. با پرداختن به این مسائل ، ما باید معاملات مالی را تسریع و ساده کنیم ، دانش عمومی را ارتقا دهیم ، شاخص های سلامت را بالا ببریم ، عناصر ناکارآمد را حذف کنیم و در نهایت ، داده ها و اطلاعات زیر بنای قدرت نرم امروز. و مهمترین رکن کشورهای حاکم است.
تقی پور در مورد وقایع اخیر آذربایجان گفت: “همانطور که رهبری حکیم انقلاب گفتند ، قره باغ سرزمین اسلام است و ما با اشغالگری مخالف هستیم. دو کشور مسیر روشنی را برای بهبود روابط ترسیم کرده اند. اما ما اعلام می کنیم که با حضور صهیونیست ها و تروریست ها در منطقه ، ما با تغییر مرزها و ژئوپلیتیک منطقه مخالفیم و جمهوری اسلامی اجازه نخواهد داد که منافع دو ملت در بازی های سیاسی غریبان ذبح شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری