در پاسخ باید بگوییم که قرار دادن تلفن همراه در یخچال یا فریزر روی باتری گوشی شما تاثیر منفی می گذارد و آسیب زیادی به آن وارد می کند.
اگر شما هم جزو افرادی هستید که زیاد از گوشی خود استفاده می کنید، احتمالا با مشکل داغ شدن بیش از حد گوشی هوشمند خود مواجه شده اید. دلایل مختلفی برای داغ شدن گوشی وجود دارد، از جمله اجرای بازی ها یا برنامه های سنگین، یا باز ماندن بسیاری از برنامه ها در پس زمینه گوشی، یا وجود مشکل در پردازنده موبایل و یا داغ شدن بیش از حد دستگاه.
برخی از برنامه های اندروید در فروشگاه Google Play ادعا می کنند که به راحتی گوشی شما را خنک می کنند، دمای بالای آن را کاهش می دهند و عملکرد کلی آن را بهبود می بخشند. اما سوال اینجاست که آیا این برنامه ها به خنک شدن گوشی شما کمک می کنند؟
برخی از دارندگان گوشی های اندرویدی از روش اشتباه دیگری برای خنک کردن تلفن همراه خود استفاده می کنند و آن قرار دادن «پک های ژل» یا چسب حرارتی در پشت دستگاه برای خنک شدن آن است. اما باید بدانید که این روش نیز جزء باورهای غلط است و در نهایت برای گوشی شما مفید نخواهد بود.
3- از برنامه های خنک کننده تلفن همراه استفاده کنید
یکی از باورهای غلط این است که گوشی را در یخچال یا فریزر بگذارید تا خنک شود. در فصل تابستان، برخی از افرادی که گوشی اندرویدی دارند، گوشی هوشمند خود را برای چند دقیقه در فریزر قرار می دهند تا گوشی خود خنک شود. اما فکر می کنید با گوشی شما چه می کند؟
در اینجا به 3 باور غلط برای خنک کردن گوشی اشاره می کنیم:
1- موبایل را در یخچال قرار دهید
در بسیاری از موارد، گرم شدن گوشی شما طبیعی است که ناشی از گرمای تولید شده توسط اجزای داخلی دستگاه است. در این مواقع، بهتر است برخی از اپلیکیشن ها را ببندید و اجازه دهید گوشی شما به آرامی خودش خنک شود.
منبع: پایگاه سعدی البلد
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
2- استفاده از پدهای حرارتی
در واقع این برنامه ها به عنوان پاک کننده فایل های کش گوشی های اندرویدی عمل می کنند و به تعبیر دقیق تر، این برنامه ها حاوی پاک کننده هایی هستند که سعی در بهبود عملکرد گوشی شما و کاهش بار روی آن دارند. اما باید بدانید که اگر دلیل اصلی افزایش دمای گوشی شما دمای محیط باشد، این برنامه ها کمکی به شما نمی کنند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری