با ادامه افزایش قیمت مواد معدنی، شرکت های باتری کره جنوبی نه تنها سرمایه گذاری های خود را در منابع طبیعی افزایش می دهند، بلکه مشارکت خود را با تامین کنندگان مواد خام مستقر در چین نیز تعمیق می بخشند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
یک واردکننده مواد باتری کره جنوبی خاطرنشان کرد که شرکت های چینی پردازش لیتیوم قراردادهای عرضه خود را با خریداران کره جنوبی از قراردادهای بلندمدت به قراردادهای کوتاه مدت تغییر می دهند. در بیانیه آمده است که شرکای چینی این شرکت از اوایل سال 2022 درخواست امضای قراردادهای عرضه ماهانه را داشته اند و شرکت چاره ای جز پذیرش درخواست های آنها ندارد.
سامسونگ SDI، LGES، SK On، EcoPro BM و Posco Chemical در مجموع 1.95 تریلیون KRW برای تحقیق و توسعه مرتبط با باتری در سال 2021 هزینه کردند که 71.9٪ از 1.36 تریلیون KRW در سال 2020 افزایش یافته است. منابع صنعتی می گویند کره جنوبی باید راه هایی برای انجام این کار بیابد تا هزینه تولید باتری های EV را کاهش دهد و کیفیت باتری های خود را برای رقابتی تر شدن بهبود بخشد.
Posco Chemical کارخانههای سرمایهگذاری مشترکی را برای مواد پرتو کاتدی و مواد پیشساز، که هر دو از اجزای کلیدی باتریهای EV هستند، در ژجیانگ با Zhejiang Huayou Cobalt راهاندازی کرده است. همچنین ساخت کارخانه تجاری لیتیوم در آرژانتین را در ماه مارس آغاز کرد. در همین حال، LG Chem شروع به برنامه ریزی برای سرمایه گذاری در پروژه های معدنی خارج از کشور برای تهیه مواد خام کرد.
در حالی که 60 درصد از ذخایر لیتیوم جهان در بولیوی، شیلی و آرژانتین است، چین پردازشگر اصلی ترکیبات لیتیوم مانند هیدروکسید لیتیوم و کربنات لیتیوم است. در نتیجه، چین با داشتن تنها 5 تا 6 درصد از ذخایر لیتیوم جهان، تأثیر قابل توجهی بر قیمت مواد خام باتری دارد.
ادامه مطلب
به گفته منابع صنعتی، چین تنها کشوری است که میتواند مقادیر زیادی مواد خام باتری را تامین کند، زیرا فرآوری مواد معدنی یک صنعت کار فشرده است که میتواند منجر به آلودگی جدی شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری