مشاور وزیر و مدیر طرح توسعه فیبر نوری منازل و مشاغل گفت: یکی از موضوعاتی که هر پروژه از جمله فیبر نوری را پیش می برد، خوشنامی است و مردم باید از آن راضی باشند.
به گزارش ICTNN، صادق عباسی شاهکوه در پنلی که امروز پس از سمینار توسعه فیبر نوری و نسل پنجم اینترنت برگزار شد؛ مشکلات و راه حل هایی پیدا شده است، گفت: دو سال و نیم از امضای تفاهم نامه می گذرد و طبق آمار ارائه شده 14 هزار حفاری انجام شده است، بنابراین نیازی به کم برآوردی نیست. کارهای انجام شده که حاصل تلاش اپراتورها و حمایت های وزارت ارتباطات بوده است.
وی می افزاید: از اوایل سال 1403 و حتی قبل از آن توجه دولت به مسئله اتصال جلب شد. در برنامه هفتم توسعه در این راستا مواد متعددی به فیبر نوری اختصاص یافت که به قانون تبدیل شد. دولت چهاردهم برنامه هفتم توسعه خود را تدوین کرده است که مسیر اصلاحات را به ما نشان می دهد. بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه و تجربیات دو سال گذشته و جلساتی که با وزیر ارتباطات داشتیم، مقرر شد در برنامه ها بازنگری شود، اما وزیر ارتباطات دو نکته را برجسته کرد.
مشاور وزیر و مسئول طرح توسعه فیبر نوری منازل و مشاغل تصریح کرد: اولاً اپراتورها در صورت تمایل می توانند تعهدات خود را اصلاح کنند و امکان اعلام طرح جدید وجود دارد. در واقع مهم این است که هیچ فشاری به آنها وارد نشود. اما هنگامی که برنامه آنها تحویل داده شد، اپراتورها ملزم به اجرای آن هستند. مشکل دیگر این است که اگر نقطه ای در منطقه توسط اپراتور ایجاد شود (پوشش) باید ظرف یک ماه سرویس به کاربر ارائه شود و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی روی این سوال باقی نمی ماند و اصل مهم مردم است. رضایت
عباسی شاهکوه در پایان گفت: یکی از موضوعاتی که هر پروژه از جمله پروژه فیبر نوری را پیش می برد، خوشنامی و رضایت مردم است. اکنون تمرکز بر اتصال است: باید حداقل دو تا سه میلیون اتصال در هر سال وجود داشته باشد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات