ICTNN / خراسان رازاوی امروز ، در تاریخ 9 ماه مه ، در آغاز یک کنفرانس مطبوعاتی در فاطمه موهجرانی ، سخنگوی دولتی که به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی برگزار شد ، تعداد مشخصی از شبه نظامیان در زمین نگرانی های خود را مطرح کرده اند.
EHSAN GREELEY ، مدیر کل روابط عمومی فرماندار Khorasan Razavi ، در این جلسه گفت: “سؤالی که هر روز از خودم می پرسم این است که آیا ما توانسته ایم به درستی به درخواست های مردم و تلاش های مجموعه دولت پاسخ دهیم؟” آیا رابطه ما با جامعه قابل توجه ، مؤثر و مداوم بوده است؟
وی گفت: “واقعیت این است که پس از یک دوره عدم تعادل ارتباطی ، اکنون ما نیاز به بررسی جدی ساختارها و فرآیندهای روابط عمومی داریم.” ساختارهای فعلی به اندازه کافی آماده انجام مأموریت های ارتباطی نیستند و تاریخ در این زمینه در همه سطوح وجود ندارد.
مدیر کل روابط عمومی فرماندار خراسان رازاوی ، با اشاره به ظرفیت های مدیریتی استان ، گفت: خراسان رازاوی ، فرماندار فضای مناسبی را برای توسعه ارتباطات در استان با تجربه ارتباطی گسترده فراهم کرد. در سطح ملی ، رئیس جمهور ، بر اساس الگوی ارتباطی خاص خود ، نشان داده است که تعامل مهم با افکار عمومی چقدر مهم است.
گرلی ادامه داد: “اولین قدم ما برای تعریف مجدد مأموریت روابط عمومی بود. روابط عمومی نه تنها خبر ، بلکه روند گفتگو با شرکت است. در این رابطه ، شورای هماهنگی هماهنگی مقامات اجرایی استان به منظور انتقال و انتقال مأموریت های مهم به یارانه ها مجدداً راه اندازی شده است.
وی گفت: “تلاش ما این است که روابط عمومی فرماندار را نه به عنوان دفتر مرکزی فرماندار ، بلکه به عنوان یک تحلیلگر و یک تصمیم گیرنده در زمینه افکار عمومی ، ایجاد کنیم.”
مدیر روابط عمومی فرماندار ، با اشاره به تدوین زیست توده ارتباطی در استان ، خاطرنشان کرد: اگر این اکوسیستم ارتباطی به درستی شکل بگیرد ، تمام ظرفیت های دستگاه ها ، فرمانداران و بخشدار در یک شبکه ارتباطی منسجم گنجانده می شوند. در این ساختار ، اخبار فقط یک سفر است. اصل تاریخ شرکت در روند تصمیم گیری و جهت گیری افکار عمومی است.
خراسان رازاوی در عرصه رسانه ای این کشور جایگاه تاریخی و استراتژیک دارد
محسن سامی ، رئیس دبیرخانه رسانه های فرهنگ اسلامی و شوراهای اسلامی خوراسان رضوی ، همچنین گفت: استان خوراسان رضوی همواره یکی از مراکز اصلی رسانه های این کشور بوده است و بسیاری از رسانه های ملی ریشه در تخصص و فعالیت روزنامه نگاران در این زمینه دارند.
وی گفت: در گذشته و امروز ، کلمه “قطب رسانه ای در کشور شرقی” برای خوراسان رازاوی استفاده می شد. این یک تفسیر عاطفی یا اغراق آمیز نیست. نگاهی به تاریخ رسانه ها در ایران نشان می دهد که خوراساانی پیشگامان تأسیس و مدیریت رسانه های این کشور بود.
وی با اشاره به تاریخ مطبوعات در مشهاد گفت: “استان ما سابقه طولانی در رسانه ها دارد. بسیاری از برنامه ها ، سایت های اطلاعاتی بالا و رسانه های تأثیرگذار منشأ آنها در مشهاد دارند و با نیروهای رسانه ای تخصصی در استان جوشانده شده اند.
رئیس دبیرخانه رسانه های خوراسان رضوی ، با اشاره به ظرفیت های خاص استان ، گفت: مشهد هر سال به دلیل موقعیت خاص خود در زمینه زیارت ، فرهنگ و گردشگری ، از میلیون ها گردشگر ملی و خارجی استقبال می کند و این اهمیت نقش رسانه های محلی و استانی را دو برابر می کند.
در پایان ، سامی خاطرنشان کرد: تاریخ رسانه ها در خراسان رازوی نشان داده است که این استان نه تنها آماده است تا در سطح ملی نقش مؤثر ایفا کند ، بلکه با توجه به تخصص ، تجربه و انگیزه در بین فعالان رسانه ای ، سزاوار توجه و پشتیبانی بیشتر در طراحی و اجرای سیاست های رسانه ای کشور است.
دولت باید افکار عمومی را ترغیب کند
محمد سادگ جاوادی هسار ، یک فعال سیاسی اصلاح طلب و رئیس کمپین پزشک در خواروسان رضوی ، در جلسه ای با اهمیت قرار گرفتن در معرض عقلانی دولت در افکار عمومی گفت: “ما باید درک کنیم که شروع تحول در داخل و از طریق شرایط احتمالی امکان پذیر است.” من به عنوان یک فعال رسانه ای ، چندین بار در جنگ در زمینه های مختلف از جمله رسانه های تلفن همراه درگیر شده ام. اما من معتقدم که یکی از مهمترین سؤالاتی که دولت ها شکست خورده اند عدم وجود سازمان حرفه ای در رسانه ها است.
وی گفت: “رسانه ها نباید منحصر به فرد باشند.” اگر می خواهیم استعدادهای جامعه شکوفا شوند و مفهوم مفاهیم به درستی انجام شود ، باید گفتگو را با انحصار جایگزین کنیم. حتی حامیان دولت باید با استدلال مسلح باشند تا بتوانند مردم را متقاعد کنند که در شرایط فعلی اوضاع بهتر از این نیست ، زیرا دولت همه چیز ممکن را انجام داده است. ما باید جریان های معترض را تشخیص دهیم ، نه اینکه آنها را دور نگه داریم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تأکید کرد: هافز می گوید که آسایش این دو فرد متحد ، تفسیر این دو نامه است. با دوستان مروات ، با دشمن تحمل. تحمل به معنای ادعای حق ما است ، نه تصمیم گیری در مورد ما. امروز ، به نظر می رسد برخی این دولت را تحمل می کنند ، در حالی که خود دولت باید یک گفتگو و درخواست باشد. ما رقابت دموکراتیک را پذیرفته ایم.
جوادی هسار گفت: سعدی می گوید خیلی بلند بود. شما نباید از آنچه ما هستیم شرمنده باشید. ما یک دولت پیروز هستیم. عقلانیت ، اعتدال و جلوگیری از افراط و تفریط مسیر ماست. این مقام از قلب عدالت ناشی می شود ، نه از حذف برعکس. برخی فکر می کنند که این دولت خودشیفتگی است ، اما ما معتقدیم که باید به شکلی شفاف با مردم صحبت کنیم و دلایل مضرات را توضیح دهیم. ذهنیت بی عدالتی خطرناک تر از بی عدالتی است.
وی گفت: “ما یک بار مصرف نشده بودیم.” ما یک جریان فکری هستیم که باید در جای خود و آماده باشد. ما برای آینده به مشارکت فعال تری نیاز داریم و این جریان باید تقویت شود. ما می خواهیم با هیجان ، انحصار و اجاره بجنگیم. رسانه ها و روابط عمومی با جامعه روبرو هستند. وظیفه این بخش نه تنها اطلاعات بلکه ترغیب افکار عمومی است. جامعه باید به دارایی خود متقاعد شود و این با یک مکالمه صادقانه و شفاف امکان پذیر است.
پایان پیام
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات