مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی تصریح کرد: با حمایت وزارت ارتباطات و پیگیری استاندار خراسان جنوبی در سال جاری ، تحویل تجهیزات به استان تسریع شده است.
وی گفت که موضوع توسعه ارتباطات یکی از زیرساخت های مهم توانمندسازی در همه زمینه ها است.
وی افزود: از مجموع 1800 روستای استان ، 1270 روستا دارای تلفن خانگی هستند و 40 روستا در استان داریم که تلفن ثابت ندارند که با فناوری های جدید و بر اساس تلفن همراه پیگیری می کنیم. و این مسئله را حل کنید به
وی در مورد پوشش تلفن همراه شهرهای خراسان جنوبی گفت: هر 30 شهر استان دارای ظرفیت پوشش اینترنتی ثابت مطلوب هستند و با تلاش مخابرات فناوری های جدید تلفن ثابت در دست اقدام است.
وی گفت: در پنج ماهه نخست امسال با اجرای 45 سایت نسل سوم و چهارم ، 60 روستای دیگر در خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند و 7000 خانوار روستایی از مزایای آن برخوردار شدند.
بهایی بیان کرد: تا مهر ماه امسال 60 مدرسه روستایی دیگر به شبکه ملی اطلاعات متصل می شوند.
وی در مورد پوشش تلفن همراه در روستاهای خراسان جنوبی گفت: “با سیاست گذاری وزارت ارتباطات ، از مجموع 1800 روستای استان ، در حال حاضر بیش از 1200 روستا دارای پوشش نسبی نسبت به پوشش تلفن همراه مورد نظر هستند ، و از تعداد کل روستاها 20 خانوار در استان 90٪ روستاها تحت پوشش هستند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
بهی افزود: ارائه اینترنت ثابت بر بستر فیبر نوری و او. ژانویه. اس Al در شهرهای بیرجند ، قاین و فردوس در حال انجام است و برای سایر شهرها برنامه ریزی شده است. همچنین نسل سوم و چهارم اینترنت همراه به طور کامل در شهرهای خراسان جنوبی راه اندازی شده است.
وی ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان خراسان جنوبی را 34 درصد و میانگین کشوری را 30 درصد عنوان کرد و گفت: ضریب پوشش تلفن ثابت در خراسان جنوبی بیشتر از میانگین کشوری است و دلیل کاهش ضریب تلفن ثابت در استان سلیقه مردم را نسبت به استفاده تغییر می دهد. از طریق تلفن همراه.
وی گفت: امسال چهار سایت در شهر بیرجند برای پوشش نقاط کور راه اندازی شده است و تلاش ما رفع مشکل اینترنت در نقاط کور استان است.
وی افزود: همچنین هزار و 400 مدرسه استان در یک سال گذشته از وزارت ارتباطات به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند که این امر نقش موثری در توسعه عدالت آموزشی در این استان داشت.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی تصریح کرد: در زمان شیوع کرونا درخواست های زیادی از اهالی روستا برای اینترنت پرسرعت داشتیم و با پیگیری های مستمر سعی کردیم این خواسته حقوقی مردم را برآورده کنیم.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان جنوبی بیان کرد: درخواست هایی در شهرها و روستاهای خراسان جنوبی برای توسعه تلفن های خانگی وجود دارد که اپراتورها همواره در تلاش برای رسیدگی به آنها هستند.
بهایی گفت: میزان استفاده از اینترنت همراه در خراسان جنوبی 11 درصد و میانگین کشوری 10 درصد است.
مصطفی بهایی روز دوشنبه در دیدار نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی و امام جمعه بیرجند که با حضور استاندار خراسان جنوبی و مسئولان دستگاه های اجرایی به مناسبت هفته دولت برگزار شد ، افزود: بیش از 20 خانوار استان باید تا پایان برنامه ششم توسعه به شبکه ملی اطلاعات متصل شوند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری