این بسته حمایتی که به تازگی توسط وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات رونمایی شده است شامل 14 فقره و 30 نوع حمایت دولتی است که می توان به مواردی مانند پرداخت انواع خدمات، اعتبار تجاری و کاربران و تسهیلات بانکی اشاره کرد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
در زمینه خدمات مختلف پرداخت، کاربرانی که بر روی پلتفرم های داخلی کار می کنند از مزایایی مانند امکان ایجاد حساب امانی، خرید اعتبار از بسترهای واجد شرایط، پرداخت مستقیم، ایجاد کیف پول، ارائه درگاه پرداخت برای واجدین شرایط بهره مند می شوند. پلتفرم های موجود در بانک مرکزی است و هنگام شروع باید از امکان استفاده از رمز ریالی استفاده شود.
بر اساس مقررات حمایت از شرکتها در اقتصاد دیجیتال، به کاربرانی که شرکتشان در پلتفرمهای داخلی احراز هویت شدهاند، نشان یا تیک ویژه شرکت تعلق میگیرد.
در قسمت اعتبار، این امکان برای شرکت ها و کاربران آنلاین وجود دارد که برای پلتفرم ها و شرکت های احراز هویت شده، نشان ویژه یا چک مارک تجاری ویژه دریافت کنند و یا به کاربران عمومی امکان دریافت نشان گواهی (تیک آبی) را بدهند.
به گزارش ICTNN، حدود یک ماه و نیم است که بر اساس تصمیم نهادهای ذیربط برای دو پلتفرم خارجی اینستاگرام و واتس اپ محدودیت اعمال شده و در این مدت بسیاری از شرکت های اینترنتی با مشکلات معیشتی مواجه شده اند. به شرایط حاصل بر این اساس مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفته های اخیر بر لزوم حمایت از کسب و کارهای دیجیتالی تاکید کرده اند و در این راستا برنامه حمایتی ویژه ای برای کسب و کارهای اینترنتی در نظر گرفته شده است.
همچنین در این بسته حمایتی به کاربران فضای مجازی تسهیلات بانکی ویژه ای ارائه می شود که می تواند برای مواردی مانند پرداخت تسهیلات به شرکت های مهاجرت کننده از بسترهای خارجی به بسترهای واجد شرایط، پذیرش حساب از کاربران افراد برای اعتبارسنجی مالی آنها در بانک ها بر اساس دستورالعملی که بانک مرکزی تهیه می کند، بر اساس دستورالعملی که بانک مرکزی تهیه می کند، مجاز است ضمانت حساب افراد را که بسیار مورد پیگیری بانک ها هستند، بپذیرد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری