بر اساس آخرین آمار منتشر شده، امارات متحده عربی، قطر، کویت و دانمارک از نظر بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل در اکتبر 2024، چهار رتبه اول را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش ICTNN، سرعت و کیفیت اینترنت یکی از مواردی است که کاربران همیشه نگران آن هستند و در این شرایط نیاز به کیفیت مناسب برای فعالیت های اینترنتی خود دارند. در دنیای مدرن امروزی اینترنت جنبه های مختلف زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد و در حال حاضر اگرچه اینترنت ضروری است، اما سرعت آن اهمیت بسیار بیشتری دارد.
استفاده از اینترنت مزایای بسیاری از جمله دسترسی به اطلاعات را به همراه دارد. علاوه بر این، اینترنت به مردم اجازه می دهد تا به راحتی و به سرعت ارتباط برقرار کنند، اما باید توجه داشت که میانگین سرعت اینترنت در کشورهای مختلف بسیار متفاوت است.
برخی از عوامل مهمی که بر سرعت اینترنت تأثیر می گذارد
عوامل اصلی مؤثر بر سرعت اینترنت کشورها باید شناسایی شوند، اما به طور کلی، سرعت اینترنت به عوامل زیادی بستگی دارد: زیرساخت یا نوع کابل (مسی یا فیبر نوری) که یک کشور برای پشتیبانی از خدمات اینترنت خود استفاده می کند. به طور کلی، هر چه زیرساخت جدیدتر باشد، اتصال سریعتر است.
نزدیکی یا اتصال به کابلهای زیردریایی نیز مهم است، زیرا این کابلهای فیبر نوری زیر دریا تقریباً 97 درصد از دادههای ارتباطی جهان را حمل میکنند. علاوه بر این، اندازه یک کشور و هزینه های بهبود زیرساخت ها نیز مهم است. هر چه کشور کوچکتر باشد، ارتقاء سیم کشی ارزان تر است.
طبق آخرین آمار اعلام شده توسط سایت اسپیدتست امارات متحده عربی یکی از کشورهایی است که از نظر اینترنت موبایل در صدر فهرست قرار دارد. کشورهایی که بالاترین سرعت اینترنت موبایل (داده تلفن همراه) را دارند عبارتند از:
1- امارات متحده عربی با سرعت متوسط 428.53 مگابیت بر ثانیه
2- قطر با سرعت متوسط 356.74 مگابیت بر ثانیه
3- کویت با میانگین سرعت 258.51 مگابیت بر ثانیه
4-دانمارک با سرعت متوسط 149.73 مگابیت بر ثانیه
5- بلغارستان با سرعت متوسط 147.68 مگابیت بر ثانیه
6- نیمکره جنوبی با سرعت متوسط 146.42 مگابیت بر ثانیه
7- هلند با سرعت متوسط 142.84 مگابیت بر ثانیه
8- نروژ با سرعت متوسط 139.37 مگابیت بر ثانیه
9- لوکزامبورگ با سرعت متوسط 127.57 مگابیت بر ثانیه
10- سنگاپور با سرعت متوسط 123.73 مگابیت بر ثانیه
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات