وی خاطرنشان کرد: گزارش های ارسالی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بررسی و در صورت تخلف شماره فرستنده مسدود و یا امکان ارسال پیامک از شماره شخصی فرستنده باطل می شود. بر اساس مقررات جاری، ارسال هر نوع پیامک انبوه از خطوط شخصی ممنوع بوده و در صورت ارسال، خط تلفن فرستنده مشمول قطعی یک طرفه در ارسال پیامک خواهد شد. متقاضیان تبلیغات یا سایر مواردی که نیاز به پیامک انبوه دارند باید از پنل های دارای مجوز انبوه استفاده کنند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وزیر ارتباطات تاکید کرد: شناسایی بیش از 31 هزار خط شخصی و سرشماری متخلفان از طریق سامانه کشف کلاهبرداری و گزارش های مردمی به سامانه 195 پیامکی، الزام اپراتورها و فعالان به ارسال پیامک انبوه برای تشدید نظارت، اصلاح قراردادها و درج جرایم بازدارنده. همچنین احراز هویت دقیق متقاضیان ارسال پیامک انبوه، شناسایی عاملان فروش سیم کارت های شخصی ارسال پیامک انبوه و قطع دسترسی آنها و طرح شکایت در محاکم از جمله اقداماتی است که در این زمینه انجام شده است. توجه.
زارع پور گفت: با شماره گیری کد #۸۰۰* و یا تماس با واحد ارتباط با مشتریان اپراتورها می توانید درخواست مسدود یا فعال سازی دریافت پیامک های تبلیغاتی را از باجه های پیامک دهید.
زارع پور افزود: اگر با وجود مسدود شدن دریافت پیامک های تبلیغاتی باز هم پیامک هایی با محتوای نامناسب دریافت می کنید، با ارسال شماره خط فرستنده به سامانه پیامکی 195 این تخلف را گزارش دهید.
به گزارش روز دوشنبه ICTNN، عیسی زارع پور در اینستاگرام خود نوشت: مطمئناً گاهی با دریافت پیامک های تبلیغاتی از شماره های شخصی ناامید می شوید. محتوای برخی از این پیامک ها غیرقانونی و برخی کلاهبرداری است.
وی تاکید کرد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از ابتدای امسال اقداماتی را برای جلوگیری از ارسال پیامک های مزاحم انجام داده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: این پیامک ها بیشتر از طریق شماره پیامک و گاهی از طریق سیم کارت های تلفن همراه شخصی یا تلفن ثابت ارسال می شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری