به گزارش روز شنبه ICTNN ، روابط عمومی سازمان تنظیم کننده صدا و فضای مجازی (ساترا) از برگزاری اولین همایش ملی تنظیم رسانه های اجتماعی در این مرکز خبر داد.
سید محمد صادق امامیان ، رئیس ساترا ، گفت: “همگرایی با حضور واسطه ها (گروه های غیردولتی) رخ می دهد ؛ کسانی که باید آن را تسهیل کنند و حجم میلیون ها کاربر و خواسته های آن را از طرف جامعه به حاکمان منعکس کنند. منعکس کردن همدلی ، گفتگو و موافقت خواسته ها و نظرات میلیون ها مخاطب در سیستمی مانند ساترا ، که همه مردم به آن دسترسی دارند ، یک ضرورت اجتناب ناپذیر و نمادین است.
وی افزود: در حوزه رسانه باید تقاضا ایجاد شود و نهادهای عمومی در این امر کمک کنند ؛ من در مورد موفقیت یا شکست سایر نهادها قضاوت نمی کنم ، اما باید بگویم که ساترا در ابتدای راه است تا به سازمان های غیردولتی کمک کند تا دغدغه های اصلی مردم را نمایندگی کنند تا این نگرانی ها به ساترا و مهمتر از همه برسد. رسانه.
امامیان گفت که گروه های غیردولتی باید از رسانه ها و دولت بخواهند که به این نگرانی ها زمان بدهند و آنها را در اولویت های خود در نظر بگیرند و در تصمیماتی که دولت می گیرد جدی باشند.
وی خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی های گروه های مردم نهاد مطالبه گری است؛ تقاضا با تعارف اتفاق نمی افتد ، بلکه با اراده و فشار جدی صورت می گیرد. من از نهادهای مردمی اینجا می خواهم که مطالبات خود را از ما و رسانه های صوتی و تصویری فراگیر مطالبه کرده و آنها را با صدای بلند و واضح بیان کنند.
رئیس ساترا با تأکید بر چند بعدی بودن و چند بخشی بودن حوزه رسانه ، گفت: “رسانه ها ، به ذات خود ، همه بخش ها را درگیر می کنند. و نهادهای حکومتی را که این چهار طرف را در بخش های مختلف و در کنار هم معنا می دهند ، در نظر گرفت. نماینده جامعه است
مقررات یک امر از پایین به بالا برای جامعه و دولت است
زهرا عابدینی ، معاون مشارکت های اجتماعی وزارت کشور در مورد مقررات اجتماعی نیز در این کنفرانس گفت: مقررات یکی از کارکردهای جدید در سیستم جدید حکمرانی است. نظارتی ابزاری است که به دولتها در تسهیل امور و اعمال کنترل عمومی به نفع مردم کمک می کند. مقررات یک امر از بالا به پایین نیست ، بلکه یک جامعه از پایین به بالا و حاکمیت است.
معاون مشارکت های اجتماعی وزارت کشور افزود: اگر به دنبال اجرای سیاست های دولت در مقررات هستیم ، چاره ای نداریم جز این که گروه های غیر دولتی را به رسمیت بشناسیم و گروه های ساترا و نهادهای دولتی باید ببینند چگونه می توانند از نقش گروه های غیردولتی “.
عابدینی با تاکید بر ضرورت ایجاد گروه های تخصصی گفت: ایجاد گروه های تخصصی برای اجرای صحیح تصمیمات لازم است تا جامعه به سمت فرآیندهای تخصصی حرکت کند تا بتوانیم شاهد مقررات خوبی باشیم.
مشارکت قوه قضائیه در شناخت گروههای غیردولتی
احمد هنری ، مدیر کل مشارکت های مردمی قوه قضائیه و سرمایه اجتماعی ، ضمن یادآوری دستورالعمل های نحوه مشارکت و تعامل با گروه های مردم نهاد و ایجاد بانک اطلاعاتی از سازمان های مردم نهاد در قوه قضائیه ، گفت: موسسات عمومی که حذف مجوز از نهادهای ذیصلاح مانند وزارت کشور و ناجا می توانند در سیستم های مشارکت عمومی ثبت نام کنند.
وی افزود: کمک های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه می تواند کمک زیادی به مقررات اجتماعی کند ؛ در این راستا جلساتی در این معاونت در سطح سازمان های زیر مجموعه قوه قضائیه مانند سازمان بازرسی کل ، حل اختلاف برگزار شده است. شورا و غیره ؛ این سازمانها در این گروههای کاری حضور دارند تا در تصمیم گیری در مورد نحوه استفاده از ظرفیت موسسات مردم محور مشارکت داشته باشند ؛ این گروههای کاری نیز در بسیاری از استانها ایجاد شده است.
مقررات اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم
سرهنگ علی محمد رجبی ، رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از وقوع جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به نقش مقررات اجتماعی گفت: مقررات اجتماعی نزد پلیس نزدیک است .جرم و وسعت جرم.
رجبی تاکید کرد: بهبود ساختار مقررات اجتماعی نسبت به سیستم SJAM ، سیستم 110 ، FETA و راه اندازی سیستم گفتگوی آنلاین به معنای به رسمیت شناختن این مفهوم از سوی دولت است. در این راستا ، ساترا می تواند به راحتی وارد نظرات عمومی شود و مکانیسم آن را زیر نظر داشته باشد و سپس رسانه ها به گزارشها پاسخ دهند.
Satra و دسترسی به 150،000 عضو آموزش دیده در SJAM
آرمان احمدی ، رئیس قوه قضائیه (گزارش های مردمی قوه قضائیه) نیز گفت: “بخشی ویژه به آسیب های فضای مجازی در سیستم قوه قضائیه ایجاد شد ، جایی که تخلفات و جنایات مربوط به رسانه ها ، فضای مجازی و بازی های رایانه ای از طریق این اعلام شد. سیستم.” ما به 150،000 عضو آموزش دیده در SJAM با Satra دسترسی داریم.
رئیس سازمان مردم نهاد سجم سیستم در پایان اعلام استفاده از سازمان های مردم نهاد در امور قضایی افزود: بخش مهمی از تخلفات و جنایات در فضای مجازی رخ داده است. به همین دلیل ، ما قصد داریم از سازمان های غیردولتی در امور قضایی مانند جایگزین های حبس برای حمایت از خانواده های زندانیانی که توسط نهادهای غیردولتی با کمک قوه قضائیه قانونی شده اند ، استفاده کنیم.