شریف زاده به دیدار مسئولان پست با پلیس بیرجند اشاره کرد و گفت: نیروی انتظامی بیرجند نیز اعتراف کرده که اخبار منتشر شده اشتباه بوده و طبق بررسی های انجام شده چنین اتفاقی رخ نداده است.
عضوهیئت مدیره شرکت ملی پست ادامه داد: به منظور رفع ابهامات و جلوگیری از برخوردهای خودسرانه در سطح کشور طی مکاتبات مختلف موضوع اعلام موارد کالای قاچاق را از نهادها و سازمان های ذیربط پیگیری کرده است. هنوز به نتایج مورد انتظار منتج نشده است.
وی تاکید کرد: در صورت فقدان مدارک موضوع از سوی مراجع ذیصلاح بررسی و با تایید این مراجع عنوان کالای قاچاق در آن لحاظ می شود.
عضو هیأت مدیره شرکت ملی پست مجدداً با تاکید بر اینکه محتوای اخبار ارائه شده بسیار ناقص است، خاطرنشان کرد: برای این نهاد خدماتی که وظیفه آن امنیت اقتصاد کشور است و همچنین رسانه ها لازم است. که وظیفه اطلاع رسانی به هموطنان و اطلاع رسانی صحیح را بر عهده دارد، در این خصوص باید دقت بیشتری داشته باشند تا اعتماد مردم خدشه دار نشود.
به گفته عضو هیأت مدیره شرکت ملی پست، بررسی های انجام شده بر روی آن بسته ها نشان می دهد که عمدتاً مربوط به خرید و فروش های محلی و اینترنتی آن استان بوده و محتویات آنها در صورت انتشار اخبار منتشر شده، توپ های خوراکی و ورزشی است. قاچاق است تحویل اداره پست.
به گزارش ICTNN، پلیس امنیت اقتصادی بیرجند در گزارشی که چندی پیش در خبرگزاری ها و شبکه های خبری منتشر شد، اعلام کرد: تعدادی مرسوله از استان سیستان و بلوچستان صادر شده که به اداره کل پست خراسان جنوبی ارسال شده است. استان در قالب خط پست زاهدان – بیرجند “به ظن کالای قاچاق” برای انجام تحقیقات لازم توقیف شد.
این مقام ارشد پستی گفت: بر اساس روال، مرسولاتی که به ظن کالای قاچاق توقیف می شود باید با هماهنگی پست مبدا به اطلاع فرستنده ها برسد تا مدارکی از قبیل مجوز واردات، برچسب گمرکی و … را ارائه کنند. برای رفع سوء ظن اقدام کنید.
وی افزود: در نهایت با عنایت به اینکه قوانین پست وظایف و سیاست های شرکت ملی پست را به وضوح مشخص می کند تا رضایت هرچه بیشتر در سطح جامعه را جلب کند و با روش های نوین و نوین بهترین خدمات را در سطح کلان ارائه دهد. با نگاه مثبت به تجارت و کارهای راه اندازی و همکاری با کارآفرینان در زمینه بازارهای الکترونیک و خرید اینترنتی، کارکنان پرتلاش آن نهایت تلاش خود را در جهت احیای این امر و با عنایت به ماده 300 اصلاحی قانون تجارت که به وضوح بیان می کند “شرکت های دولتی تابع قوانین و اساسنامه تاسیس خود هستند” و به شدت از حمل کالاهای ممنوعه خودداری می کنند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی با اشاره به گزارش پلیس امنیت اقتصادی بیرجند در خصوص مشکوک بودن به کالای قاچاق که به اشتباه در رسانه ها از آن با عنوان «مسلط قاچاق» یاد شده است، افزود: مرسولات مذکور تنها به ظن کالای قاچاق و اسناد مثبته کشف و ضبط شده است. به دستور کار استان مبدأ و فرستندگان است، در حالی که بر اساس بازرسی از مجموع 1300 بسته که در کامیون حامل مرسولات پستی مبدأ زاهدان به بیرجند ارسال شده بود، طبق قانون تنها 59 بسته کشف شد. مأموران اجرای احکام از کامیون حامل بسته های خارجی به ظن کالای قاچاق. و مابقی بسته ها به مقصد مربوطه ارسال شده است.
این عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست با بیان اینکه به دلیل عدم شفافیت در اظهارنامه موارد کالاهای قاچاق، گاهی شاهد هستیم که بدون هماهنگی با واحدهای ذیربط پست و در مبادی مبادله، مرسوله های هموطنان در حال انجام است. بدون اثبات جرم کشف و ضبط شد و یادآور شد: این موضوع نه تنها اشکال دارد. اعتبار شرکت ملی پست تنها به نارضایتی هموطنان و دلسردی از خدمات دولتی منجر می شود.
وی با بیان اینکه شرکت ملی پست با دارا بودن زیرساخت ثبت و رهگیری مرسولات و با توجه به مشخص بودن مبدا، مقصد، فرستنده و گیرنده، امکان رهگیری و کنترل سیر مرسولات را فراهم کرده است، افزود: این شرکت به عنوان یک نهاد ملی و حاکمیتی همواره با دستگاه ها و نهادهای مرتبط با قاچاق همکاری و تبادل اطلاعات دارد.
سعید شریف زاده یکی از اعضای هیات مدیره شرکت ملی پست در گفتگو با خبرنگار اقتصادی ICTNN، این پست را حلقه ارتباطی بین کسبه فضای مجازی و مشتریان دانست که تنها وظیفه جابجایی و تحویل مرسولات پستی را بر عهده دارد.
شریف زاده گفت: در سرویس تجارت الکترونیک سفارشات توسط مشتریان در اقصی نقاط کشور ثبت و توسط فروشگاه ها و مشاغل فعال در حوزه تجارت الکترونیک بسته بندی و به واحدهای اجرایی ارائه می شود.