وی افزود: بحث نوآوری که منجر به بومی سازی و تولید محصول می شود یکی از موضوعاتی است که باید در پژوهش دنبال شود؛ البته لزوماً خود پژوهشکده نیست، بلکه باید از سیستم نوآوری کشور برای فعال سازی آنها استفاده کرد. در این زمینه.
زارع پور در ادامه بر لزوم تربیت نیروهای متخصص در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در پژوهشگاه ارتباطات تاکید کرد و گفت: باید نیروهای متخصص در پژوهشگاه آموزش ببینند تا سرریز آن وارد ساختارهای مدیریتی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارتباطات شود. “
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: اساساً مأموریت پژوهشگاه و هدف از راه اندازی آن، پاسخگویی به نیازهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در زمینه کار کارشناسی، تصمیم گیری، تصمیم گیری بود. ، مطالعات استراتژیک و تحقیق و توسعه.”
وی با بیان اینکه در دوره جدید موضوع اصلی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات است، گفت: پژوهشگاه باید به عنوان بازوی برنامه ریزی معاونت برنامه ریزی و راهبردی این وزارتخانه ایفای نقش کند. شبکه ملی اطلاعات
وی با بیان اینکه در حال حاضر حیات ارتباطات و فناوری اطلاعات کشور به موسسه ارتباطات گره نخورده است، گفت: بسیار مهم است که موسسه ارتباطات محلی برای شناسایی مسائل و چالش ها و ارائه راهکار برای ارتباطات و اطلاعات باشد. بخش فناوری و در واقع یک کشتی حیاتی است.” این بخش باید باشد؛ زیرا پژوهشکده هم زیرساخت های لازم را دارد و هم به شبکه نخبگان کشور متصل است.
وی با بیان اینکه با وجود پژوهشکده ارتباطات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات باید مستقل از مشاور باشد، گفت: اگر پژوهشکده ارتباطات که چندین گروه پژوهشی در حوزه های مختلف مرتبط با ارتباطات و فناوری اطلاعات دارد، این کار را انجام دهد. کارش درست است.” منطقی نیست وزیر ارتباطات افرادی را به عنوان مشاور منصوب کند.
به گزارش روز سه شنبه ICTNN از روابط عمومی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، «عیسی زارع پور» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بازدید از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع مدیران و معاونان این پژوهشگاه گفت: پژوهشگاه می تواند نقش بسیار مهمی در بخش ارتباطات ایفا کند و فناوری اطلاعات کشور را ایفا کند و نقش کلیدی ایفا کند و اتاق فکر فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: پژوهشگاه باید برای تولید فناوری سرمایه گذاری کند و با استفاده از شبکه نخبگانی که در شرکت های دانش بنیان وجود دارد، زمینه تولید و تجاری سازی محصول را فراهم کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خاتمه گفت: بنابراین باید از حداکثر ظرفیت پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای اجرای دقیق شبکه ملی اطلاعات حداکثر استفاده را کرد.
زارع پور ادامه داد: مهم ترین دلیلی که دبیرخانه اجرایی شبکه ملی اطلاعات را به معاونت برنامه ریزی و راهبردی واگذار کردیم این بود که این معاونت قرار است به مغز برنامه ریزی حوزه ارتباطات کشور تبدیل شود، چنین نقشی را به خوبی ایفا کنید.
پیش از سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وحید یزدانیان رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعدادی از معاونان و روسای پژوهشگاه های تخصصی گزارشی از عملکرد و اقدامات مجموعه تحت مدیریت خود ارائه کردند. .
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر اینکه پژوهشگاه نیز باید نقش پررنگ تری در زمینه رصد فناوری های نوین داشته باشد، گفت: پژوهشکده ارتباطات باید بر حوزه ICT کشور نظارت کند و فناوری های نوین را رصد کند. البته نه در حد ارائه گزارش، بلکه با برعهده گرفتن نقش رهبری و اجرای کامل ایده های نوین در سیستم ICT کشور.
زارع پور تصریح کرد: با توجه به زیرساخت های این مجموعه که مهمترین آنها تشکیل هیئت علمی، پژوهشگران و گروه ها و نشست های نخبگان است، پژوهشگاه می تواند موضوعات اساسی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را شناسایی و در عین حال ارائه دهد. راهکارهای مناسبی است، اما اکنون پژوهشکده چنین نقشی را ایفا نمی کند و باید این روند اصلاح شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری