بر اساس گزارش ها، سیاره تازه کشف شده به دلیل فاصله کمی که از ستاره M KOI-4777 دارد، هر 10 ساعت یک بار به دور آن می چرخد. کره جدید به عنوان کوچکترین سیاره با مدار بسیار کوتاه شناخته شده است که می تواند به اخترشناسان در درک چگونگی شکل گیری این سیارات کمیاب کمک کند. تلسکوپ کپلر نشان می دهد که بخشی از نور ستاره توسط سیارات نامزدی که از مقابل ستاره در طول مدارش می گذرند مسدود شده است.
یک ستاره شناس گفت: “با استفاده از طیف سنج HPF، ما می توانیم تایید کنیم که KOI-4777.01 با حذف سایر منابع سیگنال بالقوه، مانند سیارات اضافی یا ستارگان نزدیک، یک سیاره است، اگرچه هنوز نمی توانیم جرم آن را تعیین کنیم.” اما ما تخمین می زنیم که جرم کره جدید حدود یک سوم جرم زمین است و از آهن ساخته شده است.
ادامه مطلب
گزارش شده است که سیاراتی که به دور ستاره ها می چرخند، کشش گرانشی کوچکی را برای ایجاد ارتعاش در ستاره اعمال می کنند. این ارتعاش به دلیل اثر داپلر باعث تغییرات کوچکی در طول موج نور ساطع شده از یک ستاره می شود. HPF برای تشخیص این تغییرات جزئی در طول موج مادون قرمز نزدیک ساطع شده توسط ستاره های کوتوله M طراحی شده است.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
بر اساس گزارش ها ICTNN نقل قول از scitechdaily، اخیرا موشک کپلر ناسا کشف یک سیاره فراخورشیدی به اندازه مریخ که به دور ستاره کوتوله M KOI-4777 می چرخد. طبق گزارشها، دانشمندان از یک طیفنگار نجومی با دقت بالا برای مطالعه بیشتر سیاره جدید استفاده کردند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری