مدتهاست که به لطف روشهای پرداخت آفلاین، مشترکین دیگر نیازی به سپری کردن وقت خود در ترافیک یا صفهای طولانی جلوی شعب بانک ندارند، بلکه میتوانند قبوض تلفن همراه یا تلفن ثابت خود را در هر زمانی از شبانهروز پرداخت کنند. دیگر نگران تاخیر در پرداخت نباشید
به گزارش ICTNN، بدون شک بهترین راه برای پرداخت قبض این است که کاربر بتواند در مدت زمان کوتاهی بدهی خود را پرداخت کند. نکته قابل توجه این است که قبض تلفن ثابت مانند سایر قبوض دارای مدت پرداخت محدودی است و در صورت عدم پرداخت به موقع بدهی، خط قطع می شود.
به این ترتیب، مدتهاست که در نبود وسیله پرداخت، مشترکان دیگر نیازی به سپری کردن وقت خود در ترافیک یا صفهای طولانی جلوی شعب بانکها ندارند. آنها اکنون می توانند قبوض تلفن همراه یا تلفن ثابت خود را در هر زمانی از روز، در خانه، محل کار یا هر جای دیگر، حتی خارج از منزل خود پرداخت کنند و دیگر نگران تاخیر در پرداخت نباشند.
روش های پرداخت قبض برای اپراتور تلفن همراه پیشرو
مشترکین اپراتور همراه اول (همراه اول) می توانند جهت پرداخت صورتحساب خود به درگاه این اپراتور مراجعه و سپس منوی محصولات و خدمات را انتخاب کنند.
در مرحله بعد روی گزینه services کلیک کرده و گزینه view invoice را انتخاب کنید. در صفحه ای که باز می شود شماره موبایل و کد پستی آدرس خود را وارد کنید سپس قبض نهایی یا میان مدت خود را انتخاب کرده و بر روی دکمه تایید کلیک کنید. در صفحه باز شده، هنگام مشاهده فاکتور، امکان پرداخت آن از طریق یکی از درگاه های بانکی درج شده در سایت وجود دارد.
برای پرداخت صورتحساب از طریق اینترنت، مشترک باید به آدرس بانک مورد نظر در اینترنت مراجعه کرده و به قسمت بانکداری الکترونیک مراجعه کند. در قسمت پرداخت الکترونیکی فاکتورهای خود را پرداخت کنید سپس فاکتور مورد نظر را انتخاب کنید. در این مرحله کاربر باید فرم پرداخت قبض را مطابق فاکتور پر و سپس تایید کند، سپس بانک مورد نظر مبلغ فاکتور را از طرف شما پرداخت خواهد کرد.
پرداخت از طریق سامانه اطلاع رسانی 9990در این روش کاربر باید با مرکز اطلاع رسانی 9990 تماس گرفته سپس شماره تلفن همراه مورد نظر را وارد کرده و با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز خرید اینترنتی صورتحساب را پرداخت کند. مزیت این روش نسبت به سایر روش ها این است که پرداخت به صورت فوری انجام می شود و مشترکانی که تلفن همراه آنها به دلیل عدم پرداخت قبض قطع شده است بدون مراجعه به دفاتر خدمات ارتباطی به حساب همراه اول متصل می شوند.
پرداخت از طریق کد سفارشی *1# یا شماره گیری *100: در این روش لازم است با شماره گیری کد دستوری *1# از طریق تلفن همراه وارد منوی فاکتور شده و نوع فاکتور (دوره میان دوره/ پایان دوره) را انتخاب کنید. برای پرداخت قبض شماره خود یا شخص دیگری را وارد کرده و پس از وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز دوم، صورت حساب شما پرداخت می شود. در روش تلفن گویا از طریق تلفن همراه خود ۱۰۰** را رایگان شماره گیری کنید و پس از تایید شماره موبایل، شماره کارت بانکی و رمز دوم، صورتحساب شما پرداخت می شود.
روش های پرداخت قبوض اپراتور دوم همراه
مشترکین دائمی اپراتور همراه دوم می توانند با استفاده از روش های مختلف پرداخت قبض تلفن همراه خود را بدون محدودیت زمانی و مکانی پرداخت کنند.
پرداخت آنلاین: بنابراین کاربران می توانند قبض تلفن ثابت خود را با استفاده از اینترنت و کارت عضویت شبکه شتاب پرداخت کنند. البته به گفته این اپراتور با این روش هیچ هزینه ای از حساب آنها کسر نخواهد شد.
با استفاده از کد سفارش پرداخت کنید: می توانید با استفاده از کارت بانکی و کد دوم آن و شماره گیری *7*1# قبض سیم کارت دائمی خود را پرداخت کنید.
علاوه بر موارد ذکر شده، روش های مختلفی نیز برای مشاهده قبض تلفن ثابت و پرداخت آن وجود دارد که در ادامه به برخی از مهم ترین روش های پرداخت قبض تلفن اشاره می شود.
یکی از روش های پرداخت قبض تلفن ثابت است به سایت مخابرات یعنی www.tci.ir مراجعه کنید شرق. در این روش برای پرداخت قبض تلفن از طریق سایت مخابرات، کاربر باید به سایت www.tci.ir مراجعه کرده و در منوی اصلی سایت گزینه “تلفن ثابت” را انتخاب و سپس بر روی گزینه پرداخت قبض کلیک کند. .
در صفحه باز شده گزینه قبض پایان قرارداد و قبض تلفن ثابت به روز شده را می بینید. پس از انتخاب گزینه مورد نظر، شماره تلفن ثابت را وارد کنید تا مبلغ قبض تلفن ثابت را مشاهده کنید. در این مرحله کاربر می تواند برای پرداخت قبض تلفن ثابت روی گزینه پرداخت کلیک کند.
روش دیگری که امکان پرداخت قبض تلفن ثابت را به مشترک می دهد استفاده از شماره است Giri 1818 یا 2000 شرق. در این مرحله لازم است کاربر با وارد کردن شماره تلفن ثابت خود از قبض تلفن ثابت خود مطلع شود و در صورت داشتن رمز دوم قبض تلفن ثابت خود را پرداخت کند.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات