به گزارش روز دوشنبه ICTNN، تفاهم نامه همکاری بین مرکز ملی فضای مجازی و مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) منعقد شد.
سید ابوالحسن فیروزآبادی دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در حاشیه امضای این تفاهم نامه گفت: در حال حاضر زیرساخت های لازم در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور وجود ندارد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی تصریح کرد: در بررسیهایی که در سالهای 96 تا 98 انجام شد، متوجه شدیم که دانشگاههای تهران در زمینههای اقتصادی و اجتماعی بسیار ضعیف هستند و هنوز بحثهای قدیمی درباره اقتصاد صنعتی و اقتصاد بازار وجود دارد، در حالی که دادههای ساده. استخراج در مقالات دانشگاههای غربی تمرکز زیادی روی اقتصاد خدمات و دیجیتال، مانند تحول و دولت دیجیتال دارند.
فیروزآبادی تصریح کرد: این مجموعه باید فضای نخبگی کشور را تغییر دهد تا بتوانیم در عرصه فضای مجازی اسلام در جهان اسلام عالم باشیم.
«عبدالحسین کلانتری» رئیس پژوهشگاه فضای مجازی ضمن اشاره به جایگاه مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با بیان اینکه فضای مجازی ابعاد مختلفی از جمله جنبه های فقهی، فلسفی، کلامی، مدیریتی و جامعه شناختی را در بر می گیرد، اظهار داشت: یکی از معضلات جامعه فضای مجازی رشد ناهمزمان همه جنبه های آن است، به طوری که در بیشتر موارد یک نگاه مهندسی است و به پیامدهای اجتماعی، مبانی و پیامدهای نظری، سبک زندگی، آموزش و جنبه های عظیمی که در آن وجود دارد، توجه چندانی نشده است. تمام زندگی امروز ما
رئیس پژوهشگاه فضای مجازی با تاکید بر ورود مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) به موضوع ارزهای رمزپایه و کمک به مرکز ملی فضای مجازی، تصریح کرد: موضوع ارزهای رمزنگاری شده همچنان معلق است و اصول روشنی در این زمینه وجود ندارد. باید اصول روشن و مشخصی داشته باشد.