به گفته گزارشگر اقتصادی ICTNN ، محمد محسن صدر روز شنبه در جلسه ویژه ای در مورد “ارتباطات پایدار ، هوش مصنوعی و زندگی هوشمند” گفت: “اگر به اطراف خود نگاه کنیم ، اولین اصل زندگی خوب برای عموم مردم داده یا حاکمیت است.”
وی گفت: “اگر ما بتوانیم حاکمیت مبتنی بر داده را تشکیل دهیم و شفافیت را افزایش دهیم ، مردم می توانند به راحتی فرایندها را مشاهده کنند ، خواه دولت یا خدماتی که دستگاه های مختلفی دارند ، و این بهترین حاکمیت است.”
صدر گفت: در این نوع حاکمیت ، مردم می توانند به راحتی کیفیت خدمات و کیفیت خدمات را که ما به آنها ارائه می دهیم در نظر بگیرند: ارتباط با ایجاد و ایجاد افراد مناسب بسیار مهم است ، بنابراین ما باید اصل پایداری شبکه را در سراسر کشور قرار دهیم.
وجود داده های مناسب اولین ستون هوش مصنوعی است
وی گفت: “وقتی در مورد هوش مصنوعی صحبت می کنیم ، عناصر مختلفی دارد که اولین آن داده های مناسب است.”
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ادامه داد: اما اگر ما آماده سازی و دسترسی به داده های مناسب را داشته باشیم ، باید یک زیرساخت پردازش مناسب برای پردازش داده ها وجود داشته باشد.
آخرین ستون همچنین دانشمندان یا فعالانی است که از الگوریتم های هوش مصنوعی اطلاع دارند. خوشبختانه ، ما در کشور خود کمبودی نداریم.
وی افزود: در زمینه اطلاعات ، ما با دسترسی به داده ها ، به ویژه سهم بخش دولتی و زیرساخت های پردازش ، اگر بتوانیم آن را حل کنیم ، با هماهنگی خوبی بین دستگاه ها ایجاد کرده ایم. “
رئیس تولید کنندگان فناوری اطلاعات خاطرنشان كرد: بین بعضی از دستگاه ها كه باید معتمد باشند ، مسابقه بی پایان وجود دارد ، اما برخی از اقدامات می توانند چندین معتمد را انجام دهند. با این حال ، نقش وزارت ارتباطات در ایجاد زیرساخت ها بی نظیر است.
وی ادامه داد: “بهتر است بر اساس یک چاه و یک برنامه حرکت کنیم ، و سپس ابعاد یا استفاده از هوش مصنوعی در زندگی مردم جریان خواهد یافت.”
صدر خاطرنشان کرد: اگرچه در جهان ترس از هوش مصنوعی وجود دارد که برخی از آنها صحیح است ، اما برخی از مشاغل ممکن است از بین بروند ، اما هوش مصنوعی راه حل های جایگزین و توسعه ای را ایجاد می کند که نگران نیستند.
شکاف عمیقی در زمینه هوش مصنوعی بین ایران و سایر کشورها وجود داشته است
به دنبال این جلسه تخصصی Ehsan Chitaz ، معاون رئیس جمهور سیاست و برنامه ریزی و برنامه ریزی اقتصاد دیجیتال وی گفت: “متأسفانه ، بین ایران و سایر کشورها در زمینه هوش مصنوعی شکاف عمیقی وجود دارد و هرچه شکاف بیشتر باشد ، جبران آن دشوارتر است.”
وی گفت: در سالهای اخیر هیچ سرمایه گذاری موثری در زیرساخت های اطلاعاتی مصنوعی انجام نشده است و افزود: “سرمایه گذاری در اقتصاد ملی مؤثر است و متأسفانه برای هر کسی که سرمایه گذاری می شود ، ما 2 ریال داریم که نشان می دهد ما در سرمایه گذاری در کشور چالش های زیادی داریم.”
چیتاز افزود: “هرچه شکاف بزرگتر باشد ، جبران این وضعیت و شکاف بین کشور ما دشوارتر است و با رشد شکاف در حال رشد است.”
وی خاطرنشان کرد: نرخ ترکیبی که در اقتصاد دیجیتال انتظار می رفت ، حاصل نشده و فقط 4.9 ٪ به دست آمده است.
وی ادامه داد: به نظر می رسد در سال 5 میلادی ، 5 ٪ از انرژی جهان صرف توسعه پردازش اطلاعات مصنوعی ، مرکز داده ها و مراکز پردازش می شود که این یک چالش بزرگ در کشور ما است.
در کشورهای توسعه یافته ، به ازای هر دلار در اقتصاد دیجیتال ، از کل بازده اقتصاد برخوردار است ، اما وقتی اقتصاد را به تأخیر می اندازید ، این تعداد به 2 کاهش می یابد ، و حتی اطلاعات در بنگاه ها باعث می شود که در اقتصاد دیجیتال سود کمتری داشته باشد.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات