شرکت تلفن همراه که مجموعاً 8 میلیارد تومان سود می کند (فراتر از طرح افزایش سرمایه)، چرا باید اصرار داشته باشد که عمده افزایش سرمایه خود را از محل درآمدها و مطالبات جاری سهامدار عمده تامین کند؟ و اینکه دلیل اینکه هیئت مدیره شرکت اول به جای مطالبات، دارایی هایی را تصاحب کرده و وجوه نقد از جمله دکل های مخابراتی دوقلو نیمه کاره را تامین کرده است، با ادعای جلوگیری از خروج وجه نقد از شرکت مغایرت ندارد؟
به گزارش ICTNN، جلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت اول امروز برای سومین بار با دستور کار افزایش سرمایه برگزار و تصمیمات آن قابل بررسی است. پیش از آن مجمع عمومی فوق العاده همراه اول برای دومین بار در روز چهارشنبه 11 بهمن به حد نصاب نرسید و به دلیل عدم شرکت اسدالله دهناد نماینده همکاران اعتماد مبین لغو شد. اولین جلسه اولین مجمع فوق العاده نیز 30 آذرماه اعلام شد که دلیل آن مشخص نشد.
با پایان یافتن مهلت مجوز افزایش سرمایه، شریک اول از این سازمان خواست تا مجوز مذکور را تا 3 بهمن ماه سال جاری 30 روز تمدید کند. هیئت مدیره شرکت اول پیشنهاد کرد برای این افزایش سرمایه مبلغ 1400 میلیارد تومان از مجموع بیش از 8000 میلیارد تومان سود انباشته شرکت علاوه بر 2600 میلیارد تومان محل وجوه نقد و مطالبات جاری سهامداران به منظور اصلاح ساختار مالی و جلوگیری از خروج نقدینگی از شرکت باید به تصویب مجمع فوق العاده صاحبان سهام برسد.
در مجمع عمومی فوق العاده امروز مرحله اول افزایش 18.6 درصدی سرمایه شرکت اول به مبلغ هزار و 400 میلیارد تومان از محل سود انباشته این شرکت به تصویب سهامداران رسید.
همچنین هیات مدیره این شرکت در مرحله دوم حق افزایش سرمایه 2600 میلیارد تومانی معادل 29.1 درصد از محل درخواست های موجود سهامداران متعلق به شرکت مخابرات ایران و آورده نقدی را به دست آورد. از سهامداران .
به این ترتیب سرمایه شرکت اول از 7.520 میلیارد تومان به 8.920 میلیارد تومان افزایش یافت و این شرکت برای درخواست 2.600 میلیارد تومان مابقی این افزایش سرمایه را تامین کرد. گفته می شود که مالک بخشی از برج های مخابراتی دوقلو است.
در ادامه جلسه فوق العاده امروز هیأت مدیره همال 1 درباره زیان احتمالی این شرکت به دلیل فسخ قرارداد کلان ارزی با هلدینگ پرتوآبی توضیحی نداد.
پیش از این اعضای اتحادیه ای که اعضای آن از کارکنان سهامداران عمده و سهامداران ممتاز هستند با ارسال نامه ای به مجید عشقی، رئیس سازمان بورس، از وی خواستار توقف برنامه افزایش سرمایه شرکت 4000 میلیارد تومانی شده بودند.
در گزارش هیأت مدیره شرکت ارتباطات سیار آمده است که این شرکت با توجه به امکان تقسیم سود به آینده، تصمیم گرفت 1400 میلیارد تومان از محل سود انباشته و تنها 3400 میلیارد تومان به سرمایه شرکت اضافه کند. تومان در سود انباشته شرکت باقی مانده است.
شرکت تلفن همراه که مجموعاً 8 میلیارد تومان سود می کند (فراتر از طرح افزایش سرمایه)، چرا باید اصرار داشته باشد که عمده افزایش سرمایه خود را از محل درآمدها و مطالبات جاری سهامدار عمده تامین کند؟ و اینکه دلیل اینکه هیئت مدیره شرکت اول به جای مطالبات، دارایی هایی را تصاحب کرده و وجوه نقد از جمله دکل های مخابراتی دوقلو نیمه کاره را تامین کرده است، با ادعای جلوگیری از خروج وجه نقد از شرکت مغایرت ندارد؟ آیا بهتر نیست همراه اول به جای ایجاد دارایی از روی بدهی، زیرساخت های تلفن همراه کشور را توسعه دهد و سخت افزار و نرم افزار را بهبود بخشد؟
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات