ICTNN/ قم رئیس مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی گفت: طرح صدف به منظور تقویت ارتباط دانشگاه با بازار کار، تسهیل اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان در شرکت ها بر اساس دانش و شناسایی استعدادهای این حوزه طراحی شده است. از کارآفرینی ”
دکتر محمد ولی بیدگلی، رئیس مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی در گفت وگو با ICTNN، درباره طرح توانمندسازی صدف گفت: کار در حال انجام است.
وی با اشاره به اینکه این طرح برای اولین بار در استان قم در بهمن و اسفند ماه سال 1400 برگزار می شود، گفت: طرح صدف در راستای تقویت ارتباط دانشگاه با بازار کار، تسهیل اشتغال دانشجویان و فارغ التحصیلان در شرکت های مستقر است. و شناسایی استعدادها در زمینه طراحی کارآفرینی شده است.
وی ادامه داد: این طرح توسط موسسه آموزش عالی طلوع مهر با مشارکت پارک فناوری، بنیاد نخبگان استان، صندوق تحقیقات و فناوری کریمه، جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه های استان و حمایت برگزار می شود. معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری.»
وی افزود: «پروژه توانمندسازی صدف به ایجاد یک محیط نقش آفرینی موثر در اکوسیستم فناوری و نوآوری و طراحی مسیر شغلی آینده بر اساس استعدادها و ویژگی های فردی دانشجویان و فارغ التحصیلان کمک می کند.
ولیعه بیدگلی گفت: چارچوب کلی برنامه آموزشی طرح صدف بر چهار مرحله خودشناسی و شناخت سبک های کاری استوار است. توسعه مهارت های عمومی؛ درک اکوسیستم فناوری و نوآوری و محیط کسب و کار؛ طراحی و مشاوره حرفه ای؛ طراحی و اجرا شد.
وی گفت: کارگاه انتقال تجربیات کارآفرینان و کارکنان موفق، راهنمایی شغلی، تحلیل اختصاصی نتایج آزمون شخصیت بخشی از برنامه های این طرح است.
رئیس مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی ادامه داد: از خدمات این طرح می توان به برگزاری 64 ساعت کارگاه تخصصی، برگزاری آزمون روانشناسی فردی و حرفه ای، راهنمایی و آموزش حرفه ای و راهنمایی با استفاده از دانش و تجربه مدیران و فارغ التحصیلان مجرب. ، با بازدید از اکوسیستم نوآوری و فناوری «در شهرهای صنعتی، مراکز نوآوری و…
وی افزود: هزینه حضور در این دوره یک میلیون تومان است. دانشگاه های معرفی شده از حمایت ویژه 50 تا 90 درصدی برخوردار می شوند.
ولیابیدگلی در خصوص گستره محتوای این دوره تصریح کرد: در فاز اول که خودشناسی را پوشش میدهد، کارگاه خودشناسی/شخصیت، تجزیه و تحلیل تستهای شخصیت و کارگاه مقدماتی توسعه شغلی و فردی برگزار میشود. .
وی گفت: کارگاه اختصاصی تجزیه و تحلیل نتایج تست شخصیت، کارگاه سفر به آینده (شناخت گرایش ها و مهارت های مورد نیاز برای سمت)، کارگاه پیشرفته طراحی مسیر شغلی و توسعه فردی، کارگاه سبک های کاری و کارآفرینی، ارتباط موثر و مذاکره کارگاه فنی، کارگاه رزومه نویسی و مصاحبه شغلی، کارگاه دیجیتال مارکتینگ بخشی از برنامه های مرحله دوم (توسعه مهارت ها) می باشد.
وی ادامه داد: آشنایی با اکوسیستم فناوری و نوآوری (بازدید از پارک علم و فناوری و سایر سازه های توسعه فناوری و نوآوری از جمله مراکز رشد، شتاب دهنده ها)، بازدید و آشنایی با صنایع و شرکت های دانش بنیان، مدل کسب و کار. و کارگاه طرح کسب و کار، کارگاه تجاری سازی نتایج تحقیقات، پنل انتقال تجربیات کارآفرینان و کارکنان موفق و کارگاه گرایش حرفه ای با توجه به رشته های تحصیلی بخشی از برنامه های فاز سوم (بهبود و تحول) می باشد.
رئیس مرکز رشد علوم انسانی و اسلامی در خصوص برنامه های فاز چهارم (سرمایه گذاری بلندمدت) گفت:
وی با بیان اینکه این طرح محدودیت سنی و رشته ای ندارد، یادآور شد: یکی از ویژگی های این دوره حضور اساتید و مربیان مجرب، متخصص و مجرب در زمینه کسب و کار و کارآفرینی است.
وی با بیان اینکه علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 32414070 و 09936067319 تماس بگیرند، گفت: متقاضیان می توانند تا 25 دی ماه با مراجعه به آدرس http://sadaf.tolouemehr.ac.ir/ ثبت نام اولیه در این طرح شرکت کنند.
ICTNN/