مدیر مرکز پردازش پرسرعت دانشگاه امیرکبیر خاطرنشان کرد: گام بعدی ما افزایش سرعت پردازش این ابررایانه 5 پتافلاپ خواهد بود.
معتمدی خاطرنشان کرد: از آنجایی که این ابررایانه سال هاست خدمات خود را ارائه می دهد، اکنون ابررایانه سیمرغ نیز خدمات لازم را به بخش های پژوهشی و علمی کشور ارائه می دهد.
معتمدی تصریح کرد: در نظر داریم با تجهیزاتی که در این مرکز در حال نصب است، سرعت پردازش این ابررایانه را در سال جاری به یک پتافلاپ (دوبرابر سرعت فعلی) برسانیم.
وی با بیان اینکه سرعت این ابررایانه 7 تا 8 برابر دیگر ابررایانه های کشور است، افزود: در حال حاضر تحقیقات گسترده ای در زمینه هایی مانند هوش مصنوعی و کلان داده در کشور در حال انجام است و این مرکز به محققان خدمات ارائه می دهد.
ابررایانه سیمرغ که در حال حاضر 500 تریلیون دستور در ثانیه را اجرا می کند، قصد دارد سرعت پردازش را تا یک پتافلاپ افزایش دهد.
سیداحمد معتمدی، مجری طرح ابررایانه سیمرغ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت وگو با ICTNN. وی با اشاره به فعالیت مرکز درمان فوق سریع دانشگاه امیرکبیر، تصریح کرد: این مرکز از 15 سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است، افزود: حوزه فعالیت این مرکز درمان سریع است و در خرداد ماه ابررایانه سیمرغ در این مرکز آغاز شد. به بهره برداری رسید. .
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی ادامه داد: در این ابررایانه تاکنون به سرعت 500 ترافلاپس دست یافته ایم. این عدد به این معنی است که ابررایانه سیمرغ می تواند 500 تریلیون دستور در ثانیه را اجرا کند.
تحریریه ICTNN شبکه خبری