از کمیته فرهنگی مجلس غلامرضا منتظری نماینده مردم گیلان و آق قلا ، بیژن نوباوه نماینده مردم تهران ، حجت الاسلام مجید نصیرایی نماینده مردم فردوس و سید علی یزدی خواه ، نماینده مردم تهران
یک ماه پس از انتخاب اعضای کمیسیون حفاظت از برنامه حفاظت مشترک ، اعلام اینکه “اولین جلسه کمیسیون حفاظت از برنامه مشترک هفته آینده برگزار می شود” هشتگ حفاظت را به موضوعی داغ در این روزها تبدیل کرد.
این تصمیم مجلس در همان روز توسط بسیاری از نمایندگان دیگر مورد انتقاد قرار گرفت ، به عنوان مثال ، معین الدین سعیدی پس از تأیید این درخواست توسط دادگاه پارلمان از مردم عذرخواهی کرد و خاطرنشان کرد که امروز (چهارشنبه ، روز بررسی طرح) تلخ بود. روز مجلس او اظهار داشت که از دشمنان مارک به دوستانش شکایت کرده است ، زیرا او دوست دشمن است ، کجا باید شکایت کرد؟ روح الله حضرت پور نیز در صفحه شخصی خود در توئیتر به تصمیم مجلس واکنش نشان داد و خاطرنشان کرد: مردم از تصمیم مجلس استقبال نکردند و در شهادت خود در سکوهای مختلف به شدت با آن مخالفت کردند. این انتقادات باعث مدافعان شد این طرح باید تأکید کند که این طرح هنوز نهایی نشده و نیاز به اصلاح دارد حتی محمدباقر قالیباف ، رئیس مجلس شورای اسلامی ، به مردم وعده داد که مذاکرات کمیسیون مشترک طرح حفاظت علنی منتشر شد و نه پشت درهای بسته.
سید علی یزدی خواه ، یکی از اعضای کمیته فرهنگی مجلس گفت که 1500 ساعت کار تخصصی در کمیته این پروژه انجام شده است و این پروژه حدود سه ماه در مرکز تحقیقات مجلس مورد بررسی دقیق قرار گرفته است.
در نهایت الیاس نادران نماینده مردم تهران ، ری ، شمیرانات ، اسلامشهر و پردیس و مهرداد گودرزوند چگینی نماینده مردم رودبار به عنوان نمایندگان کمیسیون های مربوطه در تصمیمات کمیسیون مشترک ایفای نقش خواهند کرد. تجدید نظر در طرح حفاظت
اگرچه این نوع بحث نتوانست نگرانی های مردم را آنطور که باید و شاید برطرف کند ، اما در نهایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، در جلسه علنی 27 مرداد ، از برخی نمایندگان خواستند تا طرح حفاظت از حقوق کاربران در فضای مجازی را مرور کنند. و سازماندهی پیام رسانان. این لایحه را مطابق اصل 85 قانون اساسی مورد بررسی قرار داد و سرانجام با 121 رأی این درخواست را پذیرفت. دادگاه عمومی پارلمان را بررسی نکنید.
احمد حسین فلاحی نماینده مردم همدان و مهرداد ویسی کرمی نماینده مردم خرم آباد از کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس.
حجت الاسلام مجید نصیرایی ، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس نیز گفت: طرح حفاظت از فضای مجازی و ساماندهی رسانه های اجتماعی ، پس از نظرات و اظهارنظرهای کارشناسی ، 70 درصد با برنامه اولیه متفاوت بود و این موضوع مجموعه ای از ابهامات و و سوء تفاهمی وجود داشت که مجلس یا طرح کمیته فرهنگی مجلس بر موضوع فیلترینگ تأکید می کند. در حالی که در “واقعیت” اینطور نیست و در طرح نهایی ما موضوع فیلترینگ در اولویت قرار ندارد ، بیش از 2000 ساعت کار تخصصی روی این طرح انجام شده و بررسی دستگاه ها و مجموعه های مختلف جمع آوری شده است.
اما این روزها ، یک ماه بعد ، چون نگرانی مردم از موفقیت چنین طرحی به تدریج به فراموشی سپرده شد ، حجت الاسلام مرتضی آقا تهرانی به ICTNN گفت که کمیسیون مشترک تحقیق در زمینه حفاظت از حقوق کاربران در فضای مجازی و رسانه ها اولین نفر بود. وی جلسه خود را یکشنبه آینده (10 اکتبر) برگزار می کند و در این جلسه اعضای هیئت مدیره این کمیسیون انتخاب می شوند ، وی همچنین تاکید کرد: و مواردی که مطابق ماده 85 هستند ، مانند کمیسیون تلفیق بودجه و عموم استماع مجلس ، باید مستقیماً از رادیو پخش شود.
اما به تدریج ، با اعلام چنین طرحی در مجلس ، گمانه زنی ها مبنی بر اینکه طراحان این طرح ممکن است به دنبال محدود کردن دسترسی رایگان کاربران فضای مجازی به اطلاعات باشند ، تشدید شده است. در این میان ، هر بار که رسانه ها سعی در بازنگری در طرح داشته اند ، طراحان این طرح و اعضای کمیسیون فرهنگی یکی پس از دیگری تأکید کرده اند که این طرح با طرح اولیه بسیار متفاوت است و به هیچ وجه به دنبال این نیست که محدود کردن فضای مجازی ، حجت الاسلام مجید نصیرایی ، حجت الاسلام مرتضی آقاتهرانی ، حجت الاسلام حسین میرزایی ، سید علی یزدی خواه از جمله نمایندگانی بودند که در مصاحبه های خود با خبرگزاری ها و رسانه های محلی به طور مداوم از طرح حراست دفاع کردند و امکان هرگونه محدودیت در فضای مجازی توسط این طرح را رد کردند.
به گزارش ICTNN ، در آبان ماه 97 ، هیئت رئیسه مجلس دهم از دریافت طرحی با عنوان سازماندهی رسانه های اجتماعی خبر داد که حجت الاسلام نصرالله پژمان فر یکی از طراحان آن ، هدف از این طرح را ساماندهی فضای مجازی عنوان کرد. پژمانفر ، این طرح دارای 28 ماده است. او می توانست به ایجاد شغل آنلاین و ایجاد محیطی امن برای کاربران فضا کمک کند ، در حالی که از رسانه های محلی نیز پشتیبانی می کرد ، اما در آن زمان هیئت رئیسه به دلیل کمبودهایی که از آن آگاه بود با این طرح مخالفت کرد. به به
اکنون باید منتظر اولین مرحله از کمیته مشترک باشیم که تعیین اعضای هیئت مدیره کمیته است ، آیا این کمیته می تواند نگرانی های کاربران فضای مجازی را با حفظ امنیت فضای مجازی برطرف کند؟
رضا تقی پور انوری از تهران ، ری ، شمیرانات ، اسلامشهر و پردیس ، لطف الله سیاهکلی از قزوین ، آبیک و البرز ، علی جدی مینده از شیروان ، مصطفی طاهری از زنجان و طارم از کمیسیون صنایع و معادن مجلس.
از کمیسیون اقتصادی مجلس ، احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم و رضا باقری بناب نماینده مردم بناب.
از نیمه دوم سپتامبر ، کمیته های تخصصی مجلس ، یکی پس از دیگری ، اولین گام را برای پیوستن به کمیته ویژه بازنگری طرح حفاظت برداشتند و نمایندگان خود را در این کمیته بر اساس انتخابات برگزار شده در کمیته ها انتخاب کردند:
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
پس از مدتی ، این طرح برای چکش کاری و مطالعات بیشتر به مرکز تحقیقات مجلس ارسال شد. علاوه بر این س Commissionال ، کمیسیون فرهنگی مجلس یازدهم ، پس از برگزاری اولین جلسات خود ، دو پرسش از جمعیت و سپس فضای مجازی را به عنوان اصلی خود مطرح کرد. اولویت ها و پس از بستن پرونده جمعیت ، طرح جوانان جمعیت را تکمیل کرد. وی بلافاصله طرح حفاظت از حقوق کاربران را روی میز کار خود قرار داد و پس از بررسی و چکش زدن ، پیش نویس اولیه تحت عنوان حفاظت از کاربران و خدمات اساسی برنامه کاربردی فضای مجازی را مورد توجه قرار داد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری