نمایشگاه بین المللی زنان مخترع و کارآفرین کره جنوبی از 31 خرداد تا 2 تیر 1403 با درخشش مخترعان و پزشکان ایرانی برگزار شد.
تیم ایران در این نمایشگاه 3 مدال طلا، 3 مدال نقره و 2 مدال برنز کسب کرد. دریافت جایزه ویژه مالکیت معنوی از سازمان ملل متحد، چهار جایزه ویژه از مرکز تحقیقات و نوآوری تایلند و یک جایزه ویژه از سوی انجمن مخترعان لهستان از دیگر دستاوردهای تیم ایرانی در این نمایشگاه بود.
این نمایشگاه هر ساله با هدف افزایش علاقه به فعالیت های خلاقانه بانوان برگزار می شود. پانزدهمین نشست این نمایشگاه با حضور 400 مخترع زن از 20 کشور جهان برای تقویت پایه های اختراعات زنان با همفکری و همکاری متقابل برگزار شد.
این رویداد که زیر نظر وزارت زنان و خانواده دولت کره جنوبی و سازمان مالکیت فکری سازمان ملل متحد (WIPO) برگزار شد، در این رویداد شرکت کرد و با حمایت 152 اختراع از کره جنوبی و 202 اختراع از 18 مورد حمایت شد. کشورهای دیگر. فدراسیون بین المللی مخترعان (IFIA).
همچنین در این نمایشگاه سه سمینار آموزشی با موضوعات استراتژی برندسازی استارتاپی، تجربیات موفق استارتاپی و داستان اختراعات زنان مخترع و راه های جستجوی اطلاعات پتنت برای افزایش احتمال ثبت اختراع توسط اساتید بین المللی جنوب برگزار شد. کره، ایالات متحده و اتحادیه اروپا.
حضور در چنین رویدادهایی نه تنها فرصتی برای نمایش دستاوردها و اختراعات است، بلکه بستری برای شبکه سازی و ایجاد ارتباطات جدید با مخترعان، سرمایه گذاران و شرکت های جهانی فراهم می کند. این تعاملات همچنین می تواند منجر به تجاری سازی اختراعات و جذب بودجه مورد نیاز برای توسعه پروژه های نوآورانه شود.
ما شاهد ارتقای کمی و کیفی اختراعات ایرانی بوده ایم
مسعود شفقی، موسس و مدیر پروژه بین المللی RIT، عضو ایرانی فدراسیون بین المللی مخترعان (IFIA) به عنوان مدیر اجرایی و مدیر برنامه ریزی استراتژیک این فدراسیون از ژنو سوئیس در این نمایشگاه حضور داشت.
شفقی با بیان اینکه زنان مخترع و مبتکر ایرانی در دوره های مختلف نمایشگاه بین المللی مخترعان و کارآفرینان زن کره جنوبی حضور داشتند، گفت: اولین دوره حضورم در این نمایشگاه ارزشمند در سال 1393 بود و امسال از این بابت بسیار خوشحالم در دوره هفتم، این نمایشگاه تیمی از پزشکان و مخترعان ایرانی داشت، خوشحالم که مانند هر سال شاهد ارتقای کمی و کیفی اختراعات ارائه شده توسط مخترعان ایرانی در این نمایشگاه هستیم در رویداد بینالمللی تلاش کردیم تا فرصتی برای نمایش توانمندیهای علمی و نوآوریهای فناوری ایران فراهم کنیم تا بستری مناسب برای شبکهسازی و برقراری ارتباط بینالمللی با مخترعان، سرمایهگذاران و شرکتهای نوآور فراهم کنیم.
وی دستاوردهای تیم ایرانی در این نمایشگاه را بسیار موفق و چشمگیر ارزیابی می کند و ادامه می دهد: تیم ایرانی با حضور خود در این رویداد موفق شد با ارائه اختراعات متنوع و نوآورانه توجه بین المللی را به ایران جلب کند و بسترهای لازم را برای بازاریابی تجاری فراهم کند. ” و توسعه نوآوری ها برای معرفی آنها در کشور».
برای دوستان خود ارسال کنید
منبع: https://toranji.ir/2024/07/07/%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D8%B4%D8%B4-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D9%86%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%84/
تحریریه ICTNN شبکه خبری