در حالی که رئیس جمهور وقت آمریکا، یعنی دونالد ترامپ، ZTE را از لیست تحریمها حذف کرد، اما دولت وی یک سال بعد هواوی را به این لیست تحریمی اضافه کرد و تا به امروز در آن باقی مانده است. در آگوست ۲۰۱۹، هواوی سیستم عامل هارمونی را معرفی کرد. ریچارد یو، رئیس بخش مصرف کنندگان این شرکت، طی اعلامیهای گفت که این سیستم عامل برای کار بر روی انواع دستگاهها مانند تلفنهای هوشمند، بلندگوهای هوشمند، خودروها، رایانهها، ساعتهای هوشمند و تبلتها طراحی شده است.
بفرست برای دوستات
منبع: https://toranji.ir/2022/12/28/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%86%DA%AF%D8%B1/
به گفته خبرگزاری PhoneArena، یک سال پس از قرار گرفتن هواوی در لیست نهادهای تحریمی، این شرکت از دریافت تراشههای ساخته شده توسط تراشه سازیهایی که از فناوریهای آمریکایی استفاده میکنند، منع شد. هواوی برای دو سری پرچمدار آخر خود (یعنی سری P50 سال ۲۰۲۱ و سری میت ۵۰ امسال)، مجوز استفاده از نسخههای 4G تراشههای اسنپدراگون کوالکام را دریافت کرد. به عنوان مثال، Mate 50 Pro امسال از تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ بهره میبرد که فقط با سیگنالهای 4G کار میکند.
نکته جالب ماجرا این است که HarmonyOS 3.0 امسال روی سری میت ۵۰ به صورت پیشفرض قرار داشت. HarmonyOS 3.0 از پیش روی سری Mate 50 که اوایل امسال عرضه شد، نصب شده بود. طبق گزارش GizChina، سیستم عامل هارمونی روی بیش از ۳۲۰ میلیون گوشی در حال اجرا است. این سیستم عامل سومین سیستم عامل بزرگ موبایل در جهان پس از اندروید و iOS با نرخ رشد سالانه ۱۱۳ درصد است. این آمار برای شرکتی که مجبور به رقابت با دستانی از پشت بسته شده است، کار کمی نیست.
همانطور که احتمالا شما هم میدانید، در سال ۲۰۱۸، هواوی در حال کار بر روی یک سیستم عامل برای جایگزینی آن با اندروید در صورت از دست دادن دسترسی به نسخه Google Mobile Services این نرم افزار بود. چیزی که هواوی را در آن زمان نگران کرد این بود که شرکت چینی گوشیهای هوشمند و تجهیزات شبکه ZTE به دلیل رعایت نکردن قوانین تعیین شده توسط ایالات متحده پس از فروش تجهیزات به کره شمالی و ایران، در فهرست نهادهای ایالات متحده قرار گرفته بود. فروش این قطعات تحریمهای ایالات متحده را نقض میکرد.
بزرگترین کارخانه تولید تراشه در چین، یعنی SMIC، به خاطر تحریمهای آمریکا نمیتواند به دستگاههای لیتوگرافی پیشرفته مورد استفاده برای حکاکی مدار روی ویفرهایی که نازکتر از عرض یک موی انسان هستند، دسترسی داشته باشد. در واقع ایالات متحده با اعمال این تحریمها، اطمینان حاصل میکند که این دستگاههای لیتوگرافی فرابنفش شدید (EUV)، امکان واردات توسط چین وارد را نداشته باشند. اما MyDrivers میگوید که هواوی اخیرا درخواستی برای ثبت اختراع ارائه کرده است که برخی از اجزای EUV و فرآیند لیتوگرافی EUV را پوشش میدهد. شماره درخواست این حق اختراع نیز 202110524685X است.
نصب برنامههای شخص ثالث در پلتفرم هارمونی نیز با بیش از ۲۵۰ میلیون واحد از محصولات مانند لامپ، تلویزیون، مایکروویو و یخچال که از این سیستم عامل استفاده میکنند، در حال افزایش است. این پلتفرم با نرخ رشد ۲۱۲ درصد به صورت سالانه همچنان توسعه مییابد. فروشگاه اپلیکیشن AppGallery خود هواوی نیز به سرعت در حال رشد است و اکنون سومین فروشگاه بزرگ جهان پس از فروشگاه گوگل پلی و اپ استور است. اما این فروشگاه حداقل فعلا کمی کم فروغ است، زیرا فقط ۲۲۰.۰۰۰ برنامه (در مقایسه با تقریبا ۲.۵ میلیون برنامه موجود در Play Store) دارد اما همچنان میتواند به بیش از ۵۸۰ میلیون کاربر ماهانه خدمات خود را ارائه دهد.
شرکت چینی هواوی که در زمینه تجهیزات مخابراتی فعالیت داشت و سپس در بخش گوشیهای موبایل نیز تبدیل به یکی از تولید کنندگان افسانهای شد، بخاطر تحریمهای آمریکا جایگاه خود را از دست داد و بسیار منتظر مرگ این شرکت بودند. اما گویا حالا بازگشت هواوی به رقابت با بزرگان نگرانی اپل و سامسونگ را به همراه دارد. با ictnn همراه باشید.
بازگشت هواوی به رقابت با بزرگان نگرانی اپل و سامسونگ را به همراه دارد