Call of Duty: Mobile با Gundam در فصل 6 تأیید شد که از 6 ژوئن با محتوای جدیدی مانند Freedom Gundam در دسترس خواهد بود.

یک سال پس از آخرین همکاری بین Call of Duty و Gundam ، اکتیویژن دوباره از همکاری این دو مجموعه خبر داد ، با این بار این کراس اوور محدود به نسخه موبایل خواهد بود.
در این همکاری جدید با گوندام ، مطالب متنوعی وجود دارد ، به ویژه با تأیید حضور لباس آزادی گوندام در تریلر. اکتیویژن یک تریلر جدید برای همکاری های آینده منتشر کرده است که تأیید بازگشت گوندام به حق رای دادن است. این تیزر جزئیات زیادی در مورد محتوای گذرگاه ارائه نمی دهد ، و اکتیویژن ذکر نشده است که همکاری جدید بخشی از بروزرسانی فصل 6 است. با این حال ، Comicbook Gaming گزارش داد که این گذرگاه برای فصل آینده برنامه ریزی شده است.
تا زمان نگارش این خبر ، تنها حضور لباس عظیم گوندام که در تریلر دیده می شد ، به طور رسمی برای نسخه موبایل تأیید شد. نسخه های دیگر حق رای دادن قبلاً از گوندام استقبال می کردند. سال گذشته ، یک چهارراه مشابه در Call of Duty: Modern Warfare III و Warzone 2.0 اتفاق افتاد. لباس ارائه شده در این تریلر ، آزادی گوندام نامیده می شود که در اواخر دهه 1980 و اوایل دهه 1980 گرفته شده است.
طبق گفته های Comicbook Gaming ، شعار تریلر با عنوان “ایستادن در سایه یک تایتان” به اندازه این لباس بزرگ نیست و می تواند بیشتر باشد. به نظر می رسد این جمله به جناح Titan از مجموعه موبایل Zeta Gundam اشاره دارد که دنباله مستقیم سری اصلی است. همکاری های قبلی گوندام شامل چندین بسته در بازی بود.
سال گذشته ، این گذرگاه شامل سه بسته با اپراتور ، Conceptions اختصاص داده شده به اسلحه ، پایان ، برچسب ها ، Declins ، Charm و سایر مقالات بود. فصل ششم از 6 ژوئن آغاز می شود.