اطلاعات جدید در مورد پروژه HLX ، که بسیاری از آنها Half-Life 3 را صدا می کنند ، در آخرین به روزرسانی بازی Counter-Strike 2 منتشر شد.

دیتامین و مجتمع مشهور ، Gibb Falavor ، که قبلاً از HLX Polyes در زمستان گذشته گزارش شده بود ، رشته هایی را که به Thumper و Antlions اشاره داشت ، کشف کردند. موجودات حشره ای فرازمینی جهان Xen که با احساس لرزش قدم های خود ، تونل زیر زمین و شکار خود را شکار می کنند.
این موجودات از سال چهارم در تمام نسخه های نیمه عمر حضور داشته اند. در قسمت های بازی ، انواع جدیدی از اسیدها و لاروهای نرم و نازک را دیده ایم. در نسخه VR بازی ، Half-Life: AYX ، از همان کرم ها در ایستگاه های درمانی استفاده شد. در پایان همان بازی ، یک نسخه کندتر از Antlions سرباز نیز ظاهر شد. از طرف دیگر ، Thumpers بیش از 5 سال برای ایستگاه های ترکیبی که وظیفه نگه داشتن آنتیونها را دارند ، دیده نشده است.
مانند نمونه های واقعی آنها ، آنتیونها به طور کلی در مناطق گرم زندگی می کنند. به همین دلیل ، بسیاری از Thumper در مناطقی مانند سواحل و خارج از نوا پروپکت یافت می شود. آنها فقط با فروپاشی زیرساخت های ترکیبی وارد شهر 17 شدند. در منطقه سرد و جنگلی جنگل سفید ، این موجودات عمدتاً در معادن زیرزمینی متروکه یافت می شوند.
قسمت دوم با یک انتهای گره به پایان رسید تا به منطقه قطبی برود تا میانبر علمی افتتاحیه به نام Borealis را پیدا کند. ویدیوی منتشر شده توسط Valve of the Three Consinid تأیید کرد که این سفر واقعاً در این برنامه بوده است.
برخی از طرفداران به New HLX اشاره کرده اند زیرا این دریچه برنامه های سفر گوردون فریمن را به قطب شمال رها کرده است ، زیرا این منطقه با زیستگاه فعلی آنتلیون ها ناسازگار است. اما چند نکته قابل توجه وجود دارد. حتی اگر وارد قطب شمال شویم ، احتمالاً تنها بخشی از بازی در این زمینه خواهد بود. دریاچه های دیگر همچنین به بازگشت دنیای Xen و ساکنان آن مانند Houndye اشاره دارند.
ما می توانیم مورچه ها را در همان دنیای مرزی ببینیم ، یا شاید این ترکیبات نوع جدیدی و دوستانه ایجاد کرده باشد. درست همانطور که برای سرهای سمی و سریع انجام دادند. در هر صورت ، بازگشت آنتلیون لزوماً به معنای عقب نشینی محیط قطبی بازی نیست.