شایعات اخیر مبنی بر اینکه تیم سرفیس مایکروسافت مسئول طراحی نسل بعدی سخت افزار Xbox است صحت ندارد. تیم سرفیس از زمان ایکس باکس وان اس به طراحی کنسول ها کمک کرده است.

در چند ماه گذشته شایعات زیادی در مورد ایکس باکس منتشر شده است و آخرین آنها ادعا می کنند که تیم سرفیس مایکروسافت می تواند مسئول ایجاد ایکس باکس بعدی باشد.
به نظر می رسد این شایعه صحت ندارد. Jez Corden از Windows Central اشاره کرد که تیم Surface از زمان Xbox One S به ایکس باکس در طراحی کنسول کمک کرده است.
این درست نیست. تیم سرفیس به ایکس باکس از Xbox One S کمک می کند. پس این چیز جدیدی نیست.
این خبر به دنبال شایعات هفته گذشته در مورد احتمال خروج ایکس باکس از تجارت سخت افزاری است. این شایعه نیز با گزارش هایی از توضیحاتی که فیل اسپنسر به کارکنان داخلی داد، به سرعت رد شد. همچنین گزارش شده است که Xbox چندین پروژه سخت افزاری جدید را راه اندازی کرده است و به نظر می رسد یکی از آنها می تواند یک کنسول قابل حمل باشد.
نظرت راجع به آن چیست؟
