مدیر برند انتشارات PocketPair در بیانیه ای گفت که آنها در تلاشند عناوین مستقلی بسازند که هیچ ارتباطی با Palworld نخواهد داشت.

یک شعبه جدید Pocketpair ، انتشارات Pocketpair ، که چند هفته پیش ارائه شده بود ، در بیانیه ای گفت که وی قصد دارد بازی های مستقل را منتشر کند. جان باکلی ، به عنوان مدیر خروج این برند ، گفت که این برند به عنوان انتشارات PocketPair نامگذاری شده است ، هدف آنها به ساخت Palworld مرتبط نیست و نباید فرض کرد که بازی های جدید منتشر شده تحت این برند شبیه به Palworld خواهد بود. وی همچنین افزود که بازیکنان نباید انتظار بازی هایی را که این برند منتشر می کند ، انتظار داشته باشند ، زیرا بازی Palworld در طول سال ششم موفقیت های چشمگیری کسب کرده است ، موفقیت های مشابه جهان را به دست می آورد.
در شبکه های اجتماعی ، جان باکلی اخیراً در مورد نگرانی خود در مورد ارائه اولین سری از مسابقات که تیمش در آن کار می کرد صحبت کرد. در اوایل سال جاری ، اعلام شد که استودیوهای Frange (خالق Tales of Kenzra) با انتشار PocketPair برای تولید یک بازی جدید همکاری کردند.
باکلی در مقاله ای در شبکه اجتماعی X نوشت:
من بسیار نگران هستم که اولین سری بازی های خود را ارائه دهم.
نه به این دلیل که فکر می کنم واکنش ها بد خواهد بود (همه عالی هستند) ، اما من نگران افرادی هستم که فقط منتظر عناوین بیشتر در دنیای Palworld هستند.
هدف PPP کمک به انجام بازی های مستقل است ، بنابراین امیدوارم که شما اولین سری بازی های ما را دوست دارید!
وی همچنین خاطرنشان کرد: توسعه بازی Palworld ادامه دارد ، اما انتشارات PocketPair هیچ نقشی ندارد. این منجر به واکنش های مختلف طرفداران شد. برخی بر این باورند که باکولی به نوعی انتظارات را برای بازی های جدید که هنوز اعلام نشده اند ، کاهش داده است ، که می تواند نشان دهنده عدم اعتماد به موفقیت این بازی ها باشد.
