این استراتژی توسط تیمی از توسعه دهندگان سابق XCOM در جهان جهان تولید می شود که برای اولین بار در سال 6 تصویب شد.

در طول سال 4 ، Respawn Entertainment به طور رسمی اعلام کرد که وی با استودیوی مستقل بیت راکتور ، متشکل از چندین توسعه دهنده سابق XCOM ، همکاری می کند تا روی یک عنوان استراتژیک جدید در دنیای جنگ ستارگان کار کند. تاکنون جزئیات زیادی در مورد این عنوان وجود نداشته است ، اما طبق اطلاعات جدید ، به زودی اخبار رسمی بیشتری با طرفداران به اشتراک گذاشته می شود.
براساس وب سایت رسمی جنگ ستارگان ، رویداد جشن جنگ ستارگان ، که در تاریخ 5 آوریل در ژاپن برگزار شد ، رونمایی رسمی از یک بازی جنگ ستارگان جنگ ستارگان ، تولید شده توسط Bit Reactor و Respawn Enterment خواهد بود.
سال گذشته ، استودیوهای راکتور بیت ، تأیید کرد که این عنوان با استفاده از موتور Unreal Engine 5 ساخته می شود ، اعلام کرد که روند توسعه تحت تأثیر تنظیم EA (ناشر) نیست.

