همزمان با انتشار بازی Redfall، نقدها و نمرات این عنوان انحصاری ایکس باکس نیز توسط وب سایت های معتبر منتشر شده است.

دقایقی پیش همزمان با پایان تحریم بازی، ICTNN نقد و بررسی Redfall را منتشر کرد که نتیجه آن را در ادامه می خوانید:
Gamefa 5/10
باید اذعان کرد که ایده مبارزه با خون آشام ها در قالب یک محیط هنرمندانه طراحی شده بسیار جذاب بود، اما متأسفانه، حتی با تبلیغات شدید، Redfall نمی تواند انتظارات 2 ساله طرفداران را برآورده کند و به یک تجربه منحصر به فرد و فراموش نشدنی تبدیل می شود. مسائل فنی متعدد، عدم نوآوری و گیم پلی قدیمی از جمله مواردی است که ذائقه بازیکن را کور می کند. در حال حاضر شاید وجود بازی در Gamepass تنها دلیلی باشد که تجربه این عنوان را توجیه کند و شما را برای مدت کوتاهی سرگرم کند.
محمدرضا نوروزی
در زیر خلاصه ای از بررسی های سایر وب سایت های بازی آورده شده است:
ما این را تحت پوشش 9/10 داریم
با دنیای باز غنی و زیبا، هزاران سلاح و دشمنان مختلف، Redfall شما را شگفت زده خواهد کرد. بازیکنان از کشف آخرین شاهکار آرکین پشیمان نخواهند شد.
PCGamesN 7/10
تا زمانی که از هوش مصنوعی نفرت انگیزی که باعث می شود همه چیز غیر منطقی به نظر برسد، اهمیتی نمی دهید، Redfall یک بازی اکشن همکاری خوب است، اما فکر کردن به پتانسیل آن کمی ناراحتم می کند.
Metro Game Central 6/10
ما شاهد ادغام یک سبک شبیه سازی همهجانبه و چهار نفره همکاری با تم خون آشام و یک قالب تیراندازی اول شخص هستیم که دارای تفنگ درگیرکننده است، اما در چالش های خود فاقد نبوغ است.
GamesRadar 5/10
در نهایت، Redfall کاملاً مطابق با استانداردهای معمول Arkin نیست. این عنوان عجولانه، ناتمام و ناراضی است.
امتیاز بازی 4/10
Redfall هنوز آماده انتشار نبود. باگ های این عنوان چرخه کاوش در دنیای بازی با دوستان را تحت تاثیر قرار می دهند و حتی خود این چرخه شامل عناصر ضعیف پیاده سازی شده است. نمیدانم که آرکین تصمیم به ساخت شوتر با عناصر لوت گرفته است یا به استودیو دستور ساخت چنین اثری داده شده است، اما چیزی که میدانم این است که یکی از بهترین استودیوهای بازیهای دنیا ناگهان کار ضعیفی را ارائه کرد.

Redfall اکنون برای دارندگان رایانه های شخصی X/S Series Xbox در دسترس است.