اگر با ابزار سرچ کنسول آشنا نیستید، بهتر است که در یک دوره آموزش سرچ کنسول شرکت کنید.
2. اتصال به گوگل آنالیتیکس
این موضوع را هم بدانید که وردپرس به صورت کاملا رایگان عرضه شده و برای استفاده از آن، نیازی به پرداخت هیچ هزینهای به هیچ شخصی ندارید.
4. آپلود وردپرس
در این مقاله ما سعی کردیم تا مراحل طراحی سایت با وردپرس را به شما آموزش دهیم. درواقع مراحل طراحی سایت، به همین سادگی است که مشاهده کردید. شما با استفاده از این آموزش، میتوانید در کمتر از چند ساعت، یک سایتی را برای خودتان راه اندازی کنید.
وردپرس برترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که بیش از 43 درصد کل سایتهای جهان، بر روی این سیستم مدیریت محتوا راه اندازی شدند. امروزه نیز هر کسی که قصد طراحی سایت را داشته باشد، قطعا وردپرس را در اولویت خودش قرار میدهد؛ چون رایگان است و در سریعترین زمان ممکن میتوانید یک سایتی را با استفاده از آن، راه اندازی کنید.
در ادامه این مراحل را به شما آموزش میدهیم:
1. خرید دامنه
اگر این اتفاق افتاد، شما باید همه فایلهای را مستقیما به پوشه Public_html منتقل کنید.
5. ساخت دیتابیس
هاست یکی از پیشنیازهای هر سایتی به شمار میرود که باید برای طراحی سایت، حتما آن را خریداری کنید. هاست یکی از بخشهای مهم به شمار میرود و باید حتما در زمان خرید، تمامی نکات مورد نیاز به جهت خرید هاست مناسب را بررسی کرده و اگر این اتفاق نیفتد، باعث میشود مشکلات مختلفی در بخش تکنیکالی سایت شما به وجود بیاید.
حالا اگر آدرس سایت خودتان را در مرورگر وارد کنید، با صفحه نصب وردپرس مواجه میشوید؛ در مرحله اول معمولا شما باید زبان سایت وردپرس خودتان را مشخص کنید؛ البته در بعضی از مواقع خود وردپرس به صورت خودکار، زبان فارسی را تشخیص میدهد.
ولی بحث طراحی سایت به همینجا ختم نمیشود؛ یکسری کارهای دیگری هم وجود دارد که باید برای بهبود کیفیت سایت، آنها را انجام دهید. در ادامه این موارد را به شما معرفی میکنیم:
1. اتصال به گوگل سرچ کنسول
انتخاب هاست مناسب به حدی مهم است که معمولا در همه دروههای آموزش سئو یکی از سرفصلها به خرید هاست اختصاص میدهند.
3. دانلود وردپرس
درواقع مراحل طراحی سایت، از چیزی که فکر میکنید آسانتر است؛ از آنجایی که در اینترنت، زیاد به این موضوع پرداخته شده و هر کسی هم نمیتواند سایت طراحی کند، شما فکر میکنید که ممکن است مراحل طراحی سایت چقدر سخت باشد؛ ولی اینطور نیست!
برای اینکار باید ابتدا وارد پنل هاست خودتان شده و بر روی گزینه “File Manager” کلیک کنید. سپس بر روی پوشه “Public_html” کلیک کنید. پوشه Public_html درواقع پوشه روت (ریشه) سایت شماست و هر چیزی که شما در سایت خودتان مشاهده میکنید، در داخل این پوشه قرار دارد.
قالب سایت درواقع همان ظاهر سایت شماست که میتواند ماهیت کار شما را مشخص کند. برای همین باید با بررسی سلایق کاربران و قالبهایی که در سطح اینترنت وجود دارند، بهترین آنها را برای سایت خودتان انتخاب کنید.
جمع بندی
پس از انتخاب زبان، بر روی دکمه “ادامه” کلیک کنید. در صفحه بعد هم بر روی دکمه “بزن بریم” کلیک کنید تا وارد مراحل اصلی نصب وردپرس شوید.
گوگل آنالیتیکس هم یکی دیگر از ابزارهای گوگل به شمار میرود که در کنار سرچ کنسول، یکی از بهترین ابزارها برای هر وبمستری است. این ابزار میتوانید اطلاعات جامعی را از بازدید و رفتار کاربران در سایت، به شما ارائه دهد.
حالا در صفحه بعدی باید بر روی دکمه “ورود“ کلیک کنید؛ سپس نام کاربری و پسورد که در مرحله قبلی تعیین کردید را وارد کرده و سپس بر روی “ورود“ کلیک کنید تا وارد سایت خودتان شوید.
مجددا وارد بخش پنل مدیریت هاست شده و از بخش MySQL یک دیتابیس جدیدی را برای سایت خودتان بسازید؛ نام دیتابیس، یوزنیم و پسورد را در جایی یادداشت کنید؛ چون در مراحل نصب وردپرس باید از آنها استفاده کنید.
6. نصب وردپرس
در نهایت بر روی دکمه “فرستادن” کلیک کنید. اگر اطلاعات دیتابیس را به درستی وارد کرده باشید، وارد بخش بعدی نصب میشوید. در بخش بعدی شما باید اطلاعات کلی سایت خودتان به مانند عنوان سایت، نام کاربری، پسورد، ایمیل و … را وارد کنید و در نهایت بر روی دکمه “راه اندازی وردپرس” کلیک کنید.
در مرحله بعدی، شما باید فایل نصبی وردپرس فارسی را از سایت رسمی وردپرس دانلود کنید. ادرس رسمی وردپرس برای دانلود وردپرس هم https://fa.wordpress.org/download/ است.
در مرحله بعدی باید فایل وردپرسی که دانلود کردید را در هاست خودتان آپلود کنید.
دامنه سایت درواقع همان آدرس سایت یا همان برند شماست. برای مثال digikala.com یک دامنه است. البته یادتان باشد که دامنه میتواند تاثیر مستقیمی در روند پیشرفت کسب و کار شما بگذارد و اگر به صورت غیراصولی انتخاب شود، قطعا مانع پیشرفت سایت فروشگاه شما میشود.
2. خرید هاست
پیشنهاد میکنم که حتما سایت خودان را به این ابزار متصل کنید و اگر هم با این ابزار آشنا نیستید، حتما یک دوره آموزش گوگل آنالیتیکس را مشاهده کنید.
3. نصب قالب فروشگاهی
سرچ کنسول بهترین ابزار برای هر وبمستری به شمار میرود که توسط شرکت گوگل معرفی شده. با کمک این ابزار میتوانید اطلاعات جامعی را از درباره سایت خودتان، دریافت کنید؛ به مانند ورودی گوگل، خطاها، تعداد بک لینک و …
در این قسمت، شما باید اطلاعات دیتابیس خودتان که در مرحله قبل ساختید را وارد کنید. البته دو فیلد آخر (میزبان پایگاه داده و پیشوند جدول) را نیاز نیست تغییر دهید و بگذراید که در حالت پیشفرض باقی بماند.
در کل مراحل طراحی سایت یکی از سرفصل های اصلی دوره های آموزش وردپرس به شمار میرود و درواقع اگر قصد دارید که تبدیل به متخصص وردپرس شوید، پس حتما باید با مراحل ساخت سایت در این سیستم مدیریت محتوا، به خوبی آشنا و مسلط باشید.
به همین راحتی توانستید تا یک سایتی را برای خودتان راه اندازی کنید.
بعد از راه اندازی سایت با وردپرس، باید چیکار کنیم؟
در ادامه این مقاله میخواهیم تا ساخت فروشگاهی اینترنتی با وردپرس را به شما آموزش دهیم.
مراحل طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس
حالا شما باید فایلی وردپرسی که دانلود کردید را در همین پوشه، آپلود کنید. بعد از اینکه آپلود انجام شد، حالا باید فایل ZIP وردپرس را استخراج کنید. معمولا وقتی که فایل را استخراج میکنید، در داخل پوشه Public_html هم یک پوشه دیگری با نام WordPress ساخته میشود که فایلها نیز در داخل همین پوشه، استخراج میشود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری