ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
وی افزود: مردم خود را در فضای مجازی «نماینده» می کنند و این خودنمایی موتور یک اقتصاد بزرگ است. در فضای مجازی شاهد رفتارهای غیرقابل پیش بینی هستیم که با رفتار 20 سال پیش جامعه متفاوت است و می تواند منجر به سیستم تولید بیماری های روانی و حتی «انزوای جمعیت» شود.
به گزارش ICTNN، ابوالحسن فیروزآبادی در نخستین همایش ملی “آسیب شناسی روانی کرونا و مداخلات روانی اجتماعی”، اعتیاد به قمار یکی از دغدغه های ما است، گفت: یکی از دغدغه های ماست. زیرا قمار در فضای مجازی به عنوان یک اعتیاد ظاهر شد.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود به مشروعیت بخشیدن به ورود کودکان به فضای مجازی و دورکاری کارکنان در دوران شیوع کووید-19 اشاره کرد و گفت: در این مدت 400 میلیون نفر در ساعت از رویدادهای آنلاین در پلتفرم هایی مانند اسکای روم از سوی دیگر، در آغاز همهگیری کووید-19، اخبار جعلی بسیار ناخوشایند بود. نزدیک به 106 هزار تکذیب در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی منتشر شد که منبع آن اخبار پیام رسان تلگرام بود و 15 هزار تکذیب نیز در اخبار پخش شده در اینستاگرام منتشر شد.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی معتقد است: اگرچه توسعه فضای مجازی منجر به توسعه ابعاد مختلف اجتماعی زندگی انسان می شود، اما شاهد نوعی فردگرایی افراطی در این فضا هستیم که از آن به عنوان «انزوا در جمع» یاد می کنیم. .
رئیس مرکز ملی فضای مجازی از اعتیاد به «بازی» در فضای مجازی ابراز نگرانی کرد.
به گفته فیروزآبادی، در سال اول همهگیری کووید-19، نزدیک به 300 میلیارد خبر از ویروس کرونا توسط مردم در فضای مجازی دیده شد و اگرچه بر اساس نظرسنجیها، حدود 67 درصد از مردم خبرهای خوش این بیماری را دریافت کردهاند. ویروس کرونا از رسانه های پرمخاطب کشور اما تاثیرات این 300 میلیارد خبر تعداد بازدیدها قابل توجه بوده است.
رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه انسان در حال حاضر علاوه بر زندگی در اکوسیستم فیزیکی در اکوسیستم فضای مجازی نیز زندگی می کند، درباره میانگین ساعات حضور در فضای مجازی توضیح داد: میانگین مدت زمان زندگی افراد در فضای مجازی حدودا 4 ساعت. حدود 4.6 میلیارد نفر در جهان عضو شبکه های اجتماعی هستند که به این معنی است که حدود 4.6 درصد از فعالیت شبکه ها در فضای مجازی بر روان انسان تأثیر می گذارد.
وی همچنین در پایان سخنان خود بر اهمیت افزایش سواد مردم در فضای مجازی تاکید کرد و افزود: اگرچه در حال حاضر شاهد صدها میلیارد کرونا جدید در فضای مجازی نیستیم و این رقم به کمتر از یک میلیارد رسیده است. ، مشاهده اخبار روانشناسی در فضای مجازی 4 برابر است و این نشان دهنده نیاز مردم به دریافت این خدمات است.
تحریریه ICTNN شبکه خبری