به گفته گزارشگر اقتصادی ICTNN ، وهید یزدانیان روز یکشنبه به یک کنفرانس خبری گفت که وزن اصلی روز ارتباطات جهانی بیشتر به دلیل فعالیت ها و حضور دعوت های دولت بوده است.
وی گفت: موضوع مشارکتهای خصوصی -خصوصی مورد بحث قرار می گیرد ، یکی از آنها نحوه شرکت بخش خصوصی و تولید کنندگان در مباحث ICT شرکت می کند ، اما برای مشارکت بخش خصوصی در این بخش ، لازم است تعیین شود که بخش های دولتی و اپراتورها به چه مواردی نیاز دارند و چه کاری باید در یک دوره دیگر ، دو یا سه سال انجام دهند.
یزدانیان اظهار داشت که برای اجرای پروژه های بزرگ ، بودجه های دولت به اندازه کافی این پروژه ها را پیاده سازی نمی کنند و هیچ اعتباری برای این موضوعات وجود ندارد.
“به همین دلیل ، ما کمک به بخش خصوصی را گسترش دادیم و این شرکت ها اعلام کردند که آنها مایل به انجام پروژه های توسعه ، مشارکت و بودجه هستند ، یعنی تهیه تجهیزات لازم و به اشتراک گذاشتن در سود نهایی ، که ابتدا مطابق با شعار سال خواهد بود ، بودجه وارد چرخه توسعه فناوری اطلاعات کشور خواهد شد و دوم.
رئیس مؤسسه تحقیقات فضایی خاطرنشان كرد: “این امر باعث می شود كه بخش خصوصی بداند كه چه اقداماتی باید انجام دهد و چه کاری باید در روند اجرای پروژه انجام دهد و چه چیزی را ارائه دهد ، و سپس درآمد خوب و پایدار دارد كه در زمینه های تحقیق و توسعه نیز سرمایه گذاری خواهد كرد ، بنابراین بخش خصوصی کیفیت دولت را افزایش می دهد.” بنابراین بخش خصوصی ، به عنوان شریک زندگی ، به دنبال بهبود کیفیت خدمات برای درآمد بیشتر خواهد بود.
وی همچنین در بخش دیگری از اظهارات خود به سؤالات خبرنگاران پاسخ داد و پاسخ داد كه بخش خصوصی می تواند در پروژه ها مشاركت كند و گفت: اولین قدم مسئله مشاركت های خصوصی و خصوصی توسط برنامه ریزی وزارت ارتباطات است و مرحله بعدی این است كه همه شركت های حاضر در این نمایشگاه پروژه هایی را ارائه می دهند كه علاقه مند به سرمایه گذاری و سرمایه گذاری در سرمایه گذاری هستند.
دبیر روز ارتباطات جهانی گفت: “ما در طول سال حداقل دو یا سه نمایشگاه مشابه خواهیم داشت تا بتوانیم مشارکت بخش خصوصی بیشتری را به خود جلب کنیم.” بنابراین ، مسئله اصلی مشارکت بخش خصوصی در پروژه های بزرگ است و دیگری دیدگاه غیرمولد در مورد اجرای پروژه ها است که باعث افزایش بهره وری پروژه های اجرا شده می شود.
وی همچنین در مورد میزان و حجم سرمایه گذاری در بخش خصوصی در پروژه های دولتی گفت: “ما باید برای تعیین شماره ها فراتر برویم ، اما اکنون نمی توانم شماره های دقیق را اعلام کنم ، اما آنچه را می توان گفت ، با توجه به ابعاد پروژه های فعلی کشور ، این است که هیچ محدودیتی در مشارکت آنها وجود ندارد.”
یزدانیان به مشکلات سرمایه گذاری خارجی در کشور اشاره کرد: مسئله تحریم ها یکی از موانع سرمایه گذاری است ، اما دولت در تلاش است تا این مشکلات را حل کند ، اما وقتی بتوانیم از سرمایه داخلی خود استفاده کنیم ، مشکلات تا حد زیادی برطرف می شود ، از طرف دیگر ، سرمایه گذار شریک اصلی پروژه است و بخش خصوصی می تواند بخش عمومی را تأمین کند.
وی گفت: مسئله دوم مشکلات سرمایه گذاری در کشور ، حضور دولت در پروژه های بزرگ است و افزود: سرمایه گذاری دولت در پروژه ها غیر اقتصادی است ، یعنی اگر حتی کارفرما یک بخش دولتی باشد ، جذب سرمایه برای پروژه های بزرگ واقعاً دشوار است ، اما اگر پروژه ها متعلق به خصوصی باشند ، هم بهره وری و هم پروژه های دیگر را در پروژه های دیگر افزایش می دهد.
وی همچنین در مورد سرمایه گذاری بخش خصوصی برای از بین بردن ناپایدار اظهار داشت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات می تواند نقش حمایتی ایفا کند ، به این معنی که نقش تسهیل به ویژه در زمینه فناوری اطلاعات از طریق سیستم عامل ها و خدمات آنلاین تسهیل می شود.
بخش خصوصی هیچ محدودیتی در سرمایه گذاری در پروژه های ملی ندارد
در این جلسه ، فرامز رستاگر ، رئیس هیئت مدیره سندیکای ارتباطات از راه دور ایران ، گفت که این کشور به توسعه و تولید فناوری نیاز دارد و گفت که متأسفانه یکی از مشکلات بخش دولتی عدم نقدینگی است و بخش خصوصی می تواند راهی در این زمینه باشد.
وی گفت: “این شرکت ها مهارت ایجاد فرصت های جدید را دارند و می توانند به بخش ارتباطات و کارآفرینی در کشور کمک کنند.”
رستاگر از فقدان برنامه های دقیق و مدنی برای توسعه بخش فناوری اطلاعات در کشور توسط وزارت ارتباطات در سال 2008 انتقاد کرد: “شرکت هایی که آمادگی خود را برای شرکت در پروژه های ملی اعلام کرده اند ، هیچ محدودیتی برای سرمایه گذاری ندارند.”
آمدن کار بخش خصوصی یک نکته حساس در مسیر اعتماد است
داود ادیب ، رئیس هیئت مدیره انجمن هوش مصنوعی ایران و انجمن اقتصاد دیجیتال ایران و رئیس انجمن هماهنگی ICT ، با اشاره به شرکت های شرکت کننده در این رویداد ، گفت: “شرکت های حاضر جزء تخصصی ترین مجموعه ها در صنعت ICT هستند ، هرکدام با چندین یارانه تخصصی ، و یک طرح کامل ، اگر یک طرح ملی باشد ، اگر یک طرح ملی باشد ، اگر یک برنامه ملی باشد ، این روش را می دهد. شرکت ها.
وی گفت: “اکنون که این شرکت ها آمادگی خود را اعلام کرده اند ، ما منتظر واکنش دولت هستیم.” اگر هیچ آژانس دولتی پس از این رویداد درگیر نشده باشد ، می توان آن را اجرا کرد که شعار سال هیچ اولویت ای برای آنها ندارد یا اینکه دیدگاه آنها از چارچوب های کشور دور نیست.
آدیب گفت که حضور این شرکت ها نه تنها امیدوار کننده بلکه هشدار به مقامات است و گفت: “اکنون زمان دولت است که جلسه دادرسی داشته باشد.” اگر امروز سرمایه گذاران به سر کار بیایند ، فردا خواستار آن خواهند شد. این یک نکته مهم در مسیر اعتماد متقابل بین دولت و بخش خصوصی است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات