تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش سایت مهندسی جالب، شنبه گذشته یک دنباله دار به دلیل نیروی گرانشی شدید خورشید نتوانست مقاومت کند و به آن برخورد کرد.
به گفته ناسا، دنباله دارها گلوله های برفی کیهانی از گاز، سنگ و غبار یخ زده هستند که به دور خورشید می چرخند. وقتی یخ می زنند به اندازه یک شهر کوچک می شوند. هنگامی که مدار یک دنباله دار آن را به خورشید نزدیک می کند، گرم می شود و فوران می کند. غبار و گازها به یک سر درخشان غول پیکر بزرگتر از اکثر سیارات تبدیل می شوند. گرد و غبار و گازها میلیون ها مایل دورتر از خورشید را تشکیل می دهند. احتمالاً میلیاردها دنباله دار در کمربند کویپر و حتی دورتر در ابر اورت به دور خورشید ما می چرخند.
ستاره شناس تونی فیلیپس نوشت: این دنباله دار قطعه ای از یک دنباله دار غول پیکر است که قرن ها پیش از بین رفته است. انبوهی از این قطعات به دور خورشید می چرخند و هر روز حداقل یکی از دنباله دارها به آن نزدیک می شود و به دلیل گرانش قوی آن می شکند.
طبق گزارش ها، اجرام کوچک منظومه شمسی که با عبور از نزدیکی خورشید شروع به گرم شدن کرده و گاز منتشر می کنند، دنباله دار نامیده می شوند. اندازه دنباله دارها از چند صد متر تا چند ده کیلومتر متغیر است. این اجرام آسمانی کمتر از چند متر قطر دارند، برای دیدن بسیار کوچک هستند، اما گاهی اوقات یک تکه بزرگ از آنها باعث شگفتی ستاره شناسان می شود.
ادامه مطلب
تحریریه ICTNN شبکه خبری