تفاهم نامه ای برای ساخت و تحویل UPS (منبع تغذیه بدون برش) توسط مجتمع فضایی وزارت ارتباطات ، فناوری های اطلاعاتی و تابش در پایان اجلاس در مورد فناوری و رسانه ها امضا شد.
به گفته اینا ، در پایان اجلاس سران فناوری و رسانه هایی که در تالار مرکز بین المللی کنفرانس های رادیویی برگزار شده است ، سوال از استفاده از باتری های لیتیوم یون با عمر طولانی ، توسط گروه ذخیره سازی انرژی شیراز طراحی و تولید شده است. مؤسسه تحقیقاتی مکانیکی به ویژه مورد بحث قرار گرفت. بحث و مطالعه گرفته شده است. Sedavasima به دنبال جایگزینی این باتری ها به جای باتری های سرب است که معمولاً در سیستم های UPS واحدهای تلفن همراه استفاده می شود. این ضرورت در شرایطی که رسانه های ملی باید فعالیت خود را به طور مداوم و بدون وقفه ادامه دهند ، اهمیت بیشتری پیدا می کند.
حسن کارمند ، معاون وزیر ارتباطات و مدیر موسسه تحقیقات فضایی ایران ، تأکید کرد که امروز صنعت فضایی موتور سایر صنایع است و پیشرفت های زیادی در این زمینه انجام شده است و تأکید بر نیاز به استفاده کامل از ماهواره های تلویزیونی است. پتو
وی افزود: بخش فضایی تقریباً 20 سال در این کشور آموزش دیده است و پس از توسعه مقدس صنعت دفاع ، دفاع و الکترونیک.
امپلایه همچنین از تحولات اخیر در فناوری فضا یاد کرده است و آمده است: فناوری فضایی نیروی محرکه فن آوری های جدید است و رشد و راه اندازی فناوری ها از ماهواره ها حاصل می شود.
وی در مورد اهمیت سیستم های راهنمای ، کنترل و ناوبری بر اساس هوش مصنوعی ، ذخیره انرژی و مدیریت انرژی در صنعت فضا توضیح داد و اعلام کرد: مدیریت و کنترل دما ، انرژی ، مواد و پوشش ها ، سیستم های کنترل و راهنمایی و غیره. اساسی ترین سؤالات در صنایع فضایی است و بنابراین می تواند نیروی محرک صنایع دیگر باشد.
طبق اعلام موسسه تحقیقات مکانی ایران ، موسسه تحقیقات مکانی ایران برای انستیتوی تحقیقات مکانیکی محصول “UPS Battery Lithium” را توسعه داده است. این باتری ها برای حل چالش های بدون وقفه طراحی شده اند و دارای چندین مزیت از جمله طول عمر بالا ، کاهش حجم 50 ٪ و کاهش وزن 60 ٪ هستند.
امپلایه همچنین تأکید کرد که همکاری معاون فنی برای پخش در این زمینه است و گفت: “شرایط دشوار در فضا باعث تولید یک محصول با کیفیت بالا می شود”.
امضای تفاهم نامه توافق بین مجموعه فضایی وزارت ارتباطات ، فن آوری های اطلاعاتی و پخش جمهوری اسلامی ایران ، تعیین جدی این دو نهاد را از نظر همکاری فنی و علمی نشان می دهد و باید در توسعه رسانه ها کمک کند فن آوری ها در کشور
در پایان ، تأکیدات تأکید کرد: مازاد صنعت فضایی در سایر زمینه ها و کاربردهای عملی استفاده می شود و این فناوری ها در زمینه باتری ها و مدیریت انرژی و انرژی ، واردات بی فایده را برای بقیه کشور ایجاد می کنند.
در این مراسم ، Alireza Sharifi ، معاون مدیر توسعه رسانه ها و تابش رادیو و پخش ، و Peyman Jabali ، رئیس جمهور پخش و پخش ، نیز حضور داشتند. شریفی و جبالی بر لزوم توسعه فن آوری های مدرن در رسانه ها و نقش استراتژیک آنها در آینده تأکید کردند.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات