ارتباطات در شهر هوشمند یک عنصر اساسی و اساسی محسوب می شود و فیبر نوری مخابراتی همانطور که مدیرعامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد پاسخگوی نیازهای ارتباطی یک شهر هوشمند است.
به گزارش ICTNN، این روزها نام شهرهای هوشمند بسیار شنیده می شود و دولت های مختلف به منظور تسریع در کار و فعالیت های اقتصادی و اجتماعی، بهبود زیرساخت های شهری و ارتقای کیفیت زندگی در تلاش هستند تا شهرهای خود را به شهرهای هوشمند تبدیل و ارتقا دهند. خدمات آنها و بهبود زندگی. مردم هم پرداخت می کنند.
از سوی دیگر اینترنت اشیا و شهرهای هوشمند دو واژه مرتبط با یکدیگر هستند، زیرا امروزه شرکت های فعال در حوزه علم و فناوری با همکاری اپراتورهای مخابراتی خواهان تحقق رویای شهر هوشمندی هستند که در آن همه وسایل الکترونیکی در آن قرار دارند. مجهز به اینترنت و کار با سرعت بسیار بالاتر.
بر اساس تحقیقات انجام شده در سال های اخیر، شهروندانی که در شهرهای هوشمند زندگی می کنند سالانه 125 ساعت صرفه جویی می کنند که این رقم در متوسط زندگی انسان ها رقم قابل توجهی است. در واقع، این بدان معناست که آنها انتظار ندارند کارهای اداری یا بانکی را شخصا انجام دهند و در صف های طولانی منتظر بمانند. بنابراین آنها هر سال از زمان زیادی به طور موثرتر و موثرتر استفاده می کنند.
کاهش چشمگیر زمان کاری و فرآیندهای اداری، کاهش امکان مهمانی در کارهای اداری و قانونی، افزایش شفافیت کارکنان و مدیران فعال در ادارات و نهادهای مختلف دولتی، افزایش اعتماد بین سهامداران مشاغل مختلف، تسهیل ارتباطات. بین شهروندان و دولت و ایجاد پل ارتباطی بین احزاب، افزایش نزدیکی و محبت بین دولت و مردم و کاهش چشمگیر هزینه های عملیاتی از مهمترین مزایای شهر هوشمند است.
اما یکی از بزرگترین چالشهای شهرهای هوشمند را میتوان بدون شک موضوع امنیت سایبری دانست که به هکرها و مجرمان سایبری اجازه میدهد تا به دستگاههای الکترونیکی متصل به اینترنت و زیرساختهای شهر هوشمند دسترسی داشته باشند و آنها را اصلاح کنند.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران اخیرا در این خصوص گفت: ارتباطات در شهر هوشمند یک عنصر اساسی در نظر گرفته می شود و فیبر نوری شرکت مخابرات پاسخگوی نیازهای ارتباطی یک شهر هوشمند است.با هم
وی اتصال 95 درصد شرکت ها به مخابرات فیبر نوری را نشانه موفقیت پروژه های توسعه مخابرات دانست که روز به روز در حال رشد است.وی افزود: حمایت از کسب و کارهای دانش بنیان و گسترش تعاملات با سایر نهادها و شرکت های فعال در حوزه شهری به منظور تقویت ارتباطات مورد نیاز شهرهای هوشمند از جمله اهداف. گفتنی است مخابرات استان تهران به عنوان نماینده مجموعه مخابرات کشور در این نمایشگاه حضور چشمگیری دارد.
سلطانی با اشاره به راه اندازی دبیرخانه چهارمین انقلاب صنعتی در استان البرز از طرح های بزرگی همچون نهضت جهادی مخابرات فیبر نوری و طرح طوبی با هدف تحول در شبکه مخابراتی کشور خبر داد و توضیح داد: اجرای تحول بنیادین. طرح ها در مخابرات منجر به تحول در سایر حوزه ها می شود و طرح هایی مانند طوبی به نمایندگان محترم شورای اسلامی ارائه شد که در صورت تایید برای تامین مالی اولیه، سایر هزینه ها تا تایید اعتبار اولیه توسط مخابرات تامین می شود. نتیجه حاصل می شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایرات با بیان اینکه شبکه پایدار و ایمن بزرگترین اپراتور مخابراتی منطقه در حوادثی مانند انتخابات باشکوه خود را در میدان نشان داده است، خاطرنشان کرد: قدردانی از وزیر ارتباطات شرکت مخابرات ایران که این امر را فراهم کرده است. بستری امن و پایدار برای انتخابات الکترونیکی در تمام مناطق کشور، گواه تلاش و کوشش متعهدترین و متخصص ترین نیروهای انسانی خانواده بزرگ مخابرات ایران است که کارهای بزرگتری انجام خواهند داد. در آینده نزدیک.
وی بر وظیفه شرکت مخابرات برای ارائه خدمات پایدار، مطمئن، سریع و با کیفیت به مردم و سازمان ها تاکید کرد و گفت: با تلاش و کوشش مدیران و کارکنان بر مشکلات فائق خواهیم آمد و این به برکت این سخت کوشی است که در دو سال اخیر ، میانگین امتیاز 97٪ بود. برنامه های پیش بینی شده در حوزه پروژه نجمه را انجام داده ایم.
سلطانی 95 درصد مشاغل را به مخابرات فیبر نوری متصل کنید وی این امر را نشانه موفقیت طرح های تحول مخابرات دانست که روز به روز در حال توسعه است.
مهمترین دلیل شهر هوشمند چیست؟
اما از ضرورت هوشمندسازی شهرها می توان به توسعه پایدار دولت های کشورهای مختلف دنیا اشاره کرد که توسعه و پیشرفت شهرها و زیرساخت های شهری آن کشور را می طلبد. این سوال به وضوح نشان می دهد که در دنیایی که کشورهای بزرگ توسعه یافته در تلاش برای توسعه زیرساخت های مورد نیاز شهرهای هوشمند و ارائه خدمات خود هستند، هر کشوری که بخواهد از فناوری کشورهای دیگر عقب بماند، باید در جهت هوشمندسازی آنها را دنبال کند. شهرها در حال حرکت هستند.
همچنین مهمترین شاخصهایی که در هوشمندسازی شهرهای جهان مؤثر هستند عبارتند از: ساختمانهای هوشمند، جمعآوری هوشمند زباله، حفاظت از محیط زیست، دیجیتالی شدن کلیه امور دولتی و کارهای اداری، دسترسی کامل، راحت و همگانی به اینترنت 4G LTE، فرکانس دسترسی. نقاط اتصال اینترنت وای فای، استفاده گسترده از تلفن های هوشمند و دستگاه های الکترونیکی، استاندارد زندگی، نحوه توسعه فرآیند شهرهای هوشمند، خدمات اشتراک آنلاین خودرو و تاکسی، هوشمندسازی سیستم ترافیک، شهرسازی، آموزش و پرورش، مشارکت شهروندان در اقتصاد اکوسیستم، پارکینگ هوشمند، انرژی پاک، توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی برقی و الکتریکی، اینترنت پرسرعت و حمل و نقل عمومی هوشمند.
کارشناسان و تحلیل گران بر این باورند که تا زمانی که تعداد زیادی از مردم و شهروندان از مزایای شهرهای هوشمند آگاه نباشند، دولت ها و سازمان های مرتبط هرگز نمی توانند آنها را برای ساخت شهر هوشمند تشویق و ترغیب کنند. بنابراین در اینجا باید گفت که تمامی نهادهای مسئول در جامعه موظف خواهند بود در جهت آگاه سازی مردم و شهروندان در خصوص توسعه شهرهای هوشمند و لزوم استفاده از اینترنت اشیا در زیرساخت های شهری تلاش کنند.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات