به گفته وب سایت اندروید پلیس، این نشانه خوبی است که تلگرام همچنان به کاربران روسی پنجره ای برای دسترسی به اطلاعات می دهد، اما سوالاتی در مورد میزان اطلاعاتی که تلگرام در اختیار دولت ها قرار داده است، بی پاسخ مانده است.
به دلایل مشابه، روسیه در سال 2018 با این درخواست مخالفت کرد زیرا تلگرام از ارائه کلیدهای رمزنگاری خود بر اساس قوانین فدرال ضد تروریسم خودداری کرد. تلگرام در سال 2020 با روسیه قراردادی منعقد کرد که به برنامه اجازه داد با نظارت بیشتر به روسیه بازگردد.
به گزارش ICTNN، نشریه آلمانی اشپیگل به نقل از منابع آگاه گزارش داد تلگرام به تعدادی از درخواستهای اداره پلیس جنایی فدرال آلمان برای ارائه اطلاعات به کاربران این سرویس پیامرسان در خصوص فعالیتهای تروریستی، ادعایی و کودک آزاری پاسخ داده است. با این حال، او کم و بیش درخواست های مربوط به سایر پرونده های جنایی را نادیده گرفت.
ICTNN/
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
تلگرام مدعی است که تا به امروز صفر بایت اطلاعات کاربری را در اختیار اشخاص ثالث از جمله دولت ها قرار نداده است، اما اشپیگل گزارشی را برخلاف ادعای این سرویس پیام رسان منتشر کرده است.
دولت آلمان تلگرام مستقر در دبی را تحت فشار قرار داده است تا با بازرسان خود در مورد فعالیت های گروه های راست افراطی که از تلگرام برای پخش و هماهنگی فعالیت های خود استفاده می کنند، همکاری کند. تلگرام اخیراً اقدامات اجرایی خود را تشدید کرده است، اما ممنوعیت های کاربران و گروه های تلگرام به همان اندازه که مجری قانون خواسته است جامع بوده است.
تلگرام تا به امروز در بخش حقایق و تحقیقات وب سایت خود اصرار داشته است که هیچ بایتی از اطلاعات کاربران را به اشخاص ثالث از جمله دولت ها منتقل نکرده است. در بخش 8.3 سیاست حفظ حریم خصوصی که آخرین بار در سال 2018 به روز رسانی شد، تلگرام اعلام کرد که آدرس IP و شماره تلفن مقامات را هنگام تصمیم گیری در مورد اتهامات تروریستی در اختیار کاربران قرار می دهد. با این حال، علیرغم وعده انتشار گزارش های شش ماهه در مورد هر گونه فعالیت افشایی، در واقع هرگز این کار را انجام نداد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری