فضاپیما دو عنصر داشت: مدارگرد کاسینی و کاوشگر هویگنس. تلاش مشترک ناسا، آژانس فضایی اروپا و آژانس فضایی ایتالیا برای کاسینی یک ماموریت پیچیده برای مطالعه زحل و سیستم پیچیده حلقهها و قمرهای آن با جزئیات بیسابقه بود. ناسا بیان می کند که زحل 82 قمر دارد. از این تعداد، 53 مورد تایید و نامگذاری شده و 29 مورد دیگر در انتظار تایید هستند. بزرگترین این قمرها تیتان نام دارد.
جووانی کاسینی قمر زحل را در سال 1684 کشف کرد. این قمر کوچک با شعاع متوسط فقط 562 کیلومتر است، تقریباً یک سوم قمر ما، ماه هر 2.7 روز یک بار در فاصله 377400 کیلومتری به دور زحل می چرخد. ماه دور زمین دانشمندان معتقدند ماه بیشتر از یخ تشکیل شده است. در دمای متوسط 186- درجه سانتیگراد، یخ بسیار سخت است و مانند سنگ رفتار می کند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
به گزارش gadgets360، آژانس فضایی این تصویر را از فاصله ای حدودا اعلام کرده است 2.3 میلیون کیلومتر گرفته شده و احتمالاً به همین دلیل است قمر زحل حتی کوچکتر از آنچه هست به نظر می رسد. دانشمندان می گویند گذرها نقش حیاتی در درک رابطه بین سیاره و قمرهای آن دارند، درست مانند عبور ماه از بین زمین و خورشید و در نتیجه خسوف در حین عبور رخ می دهد.
ادامه مطلب
ناسا تصویری خیره کننده از قمر زحل مقایسه شده است غول گاز حلقه دار شبیه کیفی است که با بند بسته می شود.
ناسا گفت این تصویر از سمت روشن زحل و قمرهای آن در می 2015 توسط فضاپیمای کاسینی گرفته شده است که به مدت 20 سال در فضا بوده است. وقتی سوخت آن تمام شد، دانشمندان تصمیم گرفتند آن را به ماموریت نهایی جسورانه خود بفرستند تا از قمر دیگری به نام انسلادوس محافظت کنند، که ممکن است شرایط زندگی مطلوبی داشته باشد. کاسینی در سپتامبر 2017 وارد جو زحل شد.
تحریریه ICTNN شبکه خبری