برنامه ریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران، جزئیات جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ و راه اندازی گمرک تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات از مهم ترین اخبار منتشر شده در هفته پایانی خرداد بود.
به گزارش ICTNN، با نزدیک شدن به ماه محرم و پس از اربعین، سازمان ها و وزارتخانه ها برای ارائه خدمات به زائران برنامه ریزی می کنند. در همین راستا، اواسط هفته گذشته جلسه ستاد هماهنگی مراسم اربعین به ریاست وزیر ارتباطات و با حضور روسای بازرگانان و تشکل های زیرمجموعه و مسئولان مرتبط این وزارتخانه برگزار شد. خدمات متنوع و با کیفیت به زائران اربعین حسینی. در این جلسه مقرر شد امسال با پیگیری و تاکید وزیر ارتباطات خدمات بهتر و متنوع تری نسبت به سال گذشته به زائران اربعین ارائه شود و در این زمینه اطلاع رسانی شود.
همچنین عیسی زارع پور – وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات – روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در خصوص چند موضوع مهم از جمله سرعت اینترنت، تصویب معافیت مالیاتی ملی تولید گوشی برای بنگاه ها و سایر موارد صحبت کرد. مثلا می گفت شب و روز دارند برای افزایش سرعت اینترنت کار می کنند. طرح فیبر نوری که هم اکنون حدود 3.5 میلیون نفر تحت پوشش آن قرار گرفته اند، اقدامی مهم و راهبردی است که سرعت اینترنت مردم را در شهرهایی که خدمات ارائه کرده اند به 1000 مگابیت بر ثانیه رسانده است و اکنون این کار در بیش از آن آغاز شده است. 100 شهر و آنها تلاش می کنند تا پایان سال حداقل 8 میلیون خانه را از فیبر استفاده کنند.
از طرفی سرعت اینترنت یکی از فاکتورهای کیفی خدمات اینترنتی به شمار می رود و یکی از مهمترین دغدغه های کاربران اینترنت می باشد و در این راستا وب سایت اسپیدتست یکی از مواردی است که به بررسی شاخص های جهانی اینترنت در کشورها می پردازد. از این رو هفته آخر خرداد با اعلام افزایش ۱۰۰ درصدی سرعت اینترنت همراه در ایران آغاز شد. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اوایل هفته جاری توضیحاتی درباره رتبه بندی سرعت اینترنت کشورهای جهان توسط سایت جهانی اسپیدتست ارائه کرد. بر اساس گزارش ارائه شده از سوی وزارت ارتباطات، سرعت اینترنت ثابت نیز از 9.5 مگابیت بر ثانیه در ابتدای دولت به 12.6 مگابیت بر ثانیه در ماه جاری افزایش یافته است که نشان از بهبود 33 درصدی دارد.
بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ که چند سالی است به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نمی شود، قرار است امسال از 13 تا 16 تیرماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شود، بنابراین هفته آخرین جزئیات جدید بیست و ششمین نمایشگاه الکامپ اعلام شد.
فضایی به مساحت 40 هزار متر مربع برای نمایشگاه الکامپ در نظر گرفته شده است و تاکنون 470 تا 480 شرکت فضایی به مساحت 23 هزار متر مربع را اختصاص داده اند. همچنین تمامی اپراتورها و بسیاری از سازمان های دولتی مرتبط نیز در این رویداد حضور دارند. 10 شرکت و 70 مهمان خارجی از کشورهایی مانند روسیه، ترکیه، عراق، پاکستان، چین، ارمنستان و غیره. حضور خواهد داشت.
تهاتر ملی اطلاعات یا درگاه خدمات دولت یکی از مهمترین اقدامات سازمان فناوری اطلاعات در راستای اجرای دولت الکترونیک است که باید به تعهدات مقرر در برنامه پنجم و آیین نامه اجرایی آن عمل کند. مبنای ضوابط فنی و اجرایی توسعه مدیریت الکترونیک مصوب شورای عالی فناوری اطلاعات. انجام شده است. در همین راستا، سازمان فناوری اطلاعات در آخرین گزارش خود اعلام کرد که درگاه خدمات دولت (GSB) که مسئولیت پاسخگویی به درخواست های بین سازمانی و ارائه خدمات عمدتاً دولتی به دولتی را بر عهده دارد، در فروردین 1349 و در اردیبهشت ماه به خدمت مشغول شده است. ، با اضافه شدن 63 سرویس جدید شامل خدمات 2012 می شود.
آمارها نشان می دهد که برترین ارائه دهندگان خدمات در اردیبهشت 1402 بر اساس تعداد تراکنش ها، سازمان ثبت احوال، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور و شرکت ملی پست هستند. متعلق به
با نزدیک شدن به روزهای پایانی هفته، اولین گردهمایی فعالان بخش خصوصی در حوزه دستیار صوتی هوشمند با هدف شناسایی چالش ها و اقدامات لازم برای موفقیت محصول و بازار دستیار صوتی در کشور با حضور علی اصغر انصاری – معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات – و محمد رضوی زاده – رئیس پژوهشگاه – فناوری اطلاعات و ارتباطات به جای پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.
خبر مهم دیگری که در این هفته منتشر شد، راه اندازی گمرک تخصصی ارتباطات و فناوری اطلاعات بود. اکبر قنبرپور – معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت خدمات هوایی پیام در این خصوص گفت: با رایزنی هایی که تاکنون داشته اند، پیش نویس دستورالعمل ICT گمرک تهیه شده است. لازم است موضوع ارزش گذاری در دستورالعمل گنجانده شود و گمرک این وظیفه را به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محول کند.
در ابتدای این نشست نماینده سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور درخواست اتحادیه را از وزارت ارتباطات برای همکاری با بخش خصوصی در شش حوزه که می تواند برای بومی سازی، تشویق سرمایه گذاری های ملی و خارجی ها فراهم شود، بیان کرد. با درخواست معافیت های مالیاتی و تضمین بازگشت سرمایه. ، صنایع بزرگ را به استفاده از دستیارهای صوتی در محصولات ترغیب کند، سازمان های دولتی را وادار کند تا خدمات را با استفاده از دستیارهای صوتی هوشمندتر کنند، فرهنگ سازی برای ترغیب شرکت های اینترنتی به استفاده از دستیارهای صوتی هوشمند و فراهم کردن زیرساخت های لازم برای پردازش و ارتباطات.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات