جک ما پس از فروش اکثریت سهام دارای حق رای و منافع اقتصادی در گروه مورچه خواهد بود. گروه هلدینگ علی بابا در ماه جولای اعلام کرد که جک ما قصد دارد به تدریج منافع اقتصادی مستقیم و غیرمستقیم در گروه مورچه را به 8.8 درصد کاهش دهد.
بر اساس محاسبات بلومبرگ، جک ما پس از تغییرات جدید، حدود 6.2 درصد از سهام شرکت مورچه را در اختیار خواهد داشت.
بر اساس گزارش بلومبرگ، سال ها سرکوب توسط دولت چین مانع از توسعه کل بخش اینترنت این کشور شده و سرمایه گذاران جهانی را به وحشت انداخته است. این سیاست رویکرد غول های فناوری چین را که زمانی به هر قیمتی از رشد حمایت می کردند، تغییر داده است.
Ant Group فعالیت های تجاری خود را برای جلب توجه تنظیم کننده های چینی تغییر داد. تغییر کنترل Ant Group به این معنی است که شرکت باید برای از سرگیری برنامه IPO خود بیشتر منتظر بماند.
جک ما پس از سخنرانی که در آن از قانونگذاران چینی انتقاد کرد از دید عموم ناپدید شد. برای همسویی با دیدگاه رئیس جمهور چین شی جین پینگ برای دستیابی به رفاه مشترک، بسیاری از همتایان جک ما از سمت های رسمی در سازمان های خود صرف نظر کرده و کمک های خیریه را افزایش داده اند.
به گزارش ICTNN، پس از اینکه چین در پایان سال 2020 از عرضه سهام 37 میلیارد دلاری Ant Group جلوگیری کرد که باعث تغییرات اجباری این غول فناوری مالی شد، این اقدام به عنوان یک رویداد مهم تلقی می شود.
جک ما، بنیانگذار Ant Group، در عقب نشینی دیگری از امپراطوری آنلاین خود، اکثریت سهام خود را در غول چینی فینتک میفروشد.
غول فینتک قرار بود در سال 2020 بزرگترین عرضه عمومی اولیه جهان را راهاندازی کند و بزرگترین وام دهندگان دولتی چین را به چالش بکشد، اما هدف سرکوب این صنعت از سوی تنظیمکنندههای چینی قرار گرفته است.
اندرو کولیر، مدیر تحقیقات سرمایه شرقی، گفت: خروج جک ما از شرکت Ant Group، شرکتی که او تأسیس کرد، نشان دهنده عزم رهبران چین برای کاهش نفوذ سرمایه گذاران بزرگ خصوصی است. این روند همچنان به حذف بخش هایی از اقتصاد چین که بهره وری بالایی دارند ادامه می دهد.
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات