وی ادامه داد: مهمترین راه برای مجرمان سایبری برای برداشت پول از کیف پول قربانیان، جلب اعتماد به منظور دستیابی به رمز و رمز عبور قربانیان است که دلیل اصلی آن عدم آگاهی و سواد کافی در زمینه خرید و فروش ارزهای دیجیتال است. پس در این زمینه هموطنان». آنها باید هوشیار باشند.
این مقام مسئول ادامه داد: متهم در مواجهه با اسناد و مدارک جمع آوری شده به جرم خود اعتراف کرد و با تشریح شگردهای مجرمانه خود گفت که از مالباختگان دعوت به سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال و واریز وجوه به حساب من کرده است. من در شرکتهایی با حسابهای جداگانه سرمایهگذاری کردم، سپس یک کیف پول تقلبی برای قربانیان راهاندازی کردم، رمز عبور آنها را به دست آوردم و کیف پولهایشان را خالی کردم.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ کارآگاه علی حسینی رئیس پلیس فتا استان خوزستان در تشریح این خبر گفت: کارشناسان این پلیس شناسایی شدند.
فرمانده انتظامی گفت: با بررسی های انجام شده توسط کارشناسان و اقدامات تخصصی، متهم شناسایی و با هماهنگی و دستور مقام قضائی، متهم طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به پلیس فتا منتقل شد.
سرهنگ حسینی با اشاره به استرداد وجه برداشت شده از حساب شاکی گفت: با اعترافات صریح متهم، پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار دادسرا قرار گرفت و برای متهم دستور مقتضی صادر شد. او را روانه زندان کردند.»
رئیس پلیس فتا خوزستان با اشاره به اخباری مبنی بر شناسایی و دستگیری کلاهبرداران ارزهای دیجیتال؛ وی در این خصوص به هموطنان هشدار داد.
رئیس پلیس فتا خوزستان گفت: این پلیس به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است و در صورت برخورد با موارد مجرمانه و مشکوک کاربران می توانند به سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice مراجعه کنند. بخش اورژانس.
Source link
تیم تحرریه امنیت سایبری شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات