حذف واسطه ها در مبادلات
اما برخلاف ارزهای دیجیتال، صدور کد ریالی در انحصار بانک مرکزی است و مردم با خرید آن روی پول سرمایه گذاری نمی کنند. رمز ریالی نیز مانند اسکناس یک ابزار مبادله هوشمند است که در زمینه پرداخت قابل استفاده است.
به گزارش روز یکشنبه ICTNN، ارز دیجیتال ملی یکی از پروژه هایی است که کشورهای دنیا سال هاست روی آن تحقیق می کنند و برخی نیز آماده ارائه ارزهای دیجیتال و استفاده آزمایشی از آن هستند. در کشور ما نیز پس از مقاومت در این حوزه، از چند سال پیش تحقیقات بر روی این پروژه آغاز شد و اکنون پس از برگزاری جلسات تخصصی منظم، آیین نامه ارزهای رمزنگاری شده بانک مرکزی به تصویب شورای پول و اعتبار رسیده است.
صدور کد ریالی در انحصار بانک مرکزی است و مردم با خرید آن در آن سرمایه گذاری نمی کنند. رمز ریالی نیز مانند اسکناس یک ابزار صرافی هوشمند است که در زمینه پرداخت قابل استفاده است.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
اکنون مردم سعی می کنند از طریق یک واسطه (بانک، کارت بانکی) پول را انتقال دهند، اما رمز ریالی سعی در حذف این واسطه دارد. رمزارز به این ترتیب پول و سرمایه مردم را بدون قرار گرفتن در حساب سپرده بانکی در کیف پول الکترونیکی آنها ذخیره می کند تا تنها از طریق بستر دیجیتال و بدون نیاز به شخص ثالث (بانک) از آن استفاده کنند.
رمزریال; یک انتخاب جدید
رمز عبور رمز عبور ارز نیست
مردم معمولاً از اسکناس، طلا، حساب های بانکی و ارز برای نگهداری سرمایه یا مبادلات خود استفاده می کنند، اما وقتی صحبت از «کد ریالی» می شود، مردم با انتخاب جدیدی مواجه می شوند که به آنها اجازه می دهد پول درآورند و سرمایه خود را در الکترونیک خود نگه دارند. کیف پول. رمز توسط بانک مرکزی قابل ردیابی است و این امر از هک و از بین رفتن سرمایه مردم جلوگیری می کند. یکی از نقاط قوت ارز رمزنگاری شده توسط بانک مرکزی این است که بالاترین سطح امنیت را در مقایسه با سایر دارایی ها، حتی اسکناس و انتقال وجه الکترونیکی دارد.
رمزارزها سال ها پیش وارد چرخه مبادلات شدند. عدم پشتیبانی ارزهای دیجیتال موضوعی است که از نظارت بر آن جلوگیری می کند و برای دستیابی به آن نیاز به استخراج دارد. عرضه و تقاضا و رویدادهای سیاسی ارزهای دیجیتال در معرض نوسانات متعددی است. در نوامبر سال گذشته قیمت ارزهای رمزنگاری شده مانند بیت کوین به حدود 70 هزار دلار رسید، اما امروز این ارز دیجیتال به مرز 20 هزار دلار رسیده است. در حال حاضر حدود 5000 کد ارز در دنیا وجود دارد که مردم کشورهای مختلف از آنها برای مبادلات خود استفاده می کنند. در حال حاضر کشورهایی مانند چین، ونزوئلا و اسلوونی از جمله کشورهایی هستند که تا حدی این پروژه را اجرا کرده اند.
مهران محرابیان، معاون فناوری های نوین، درباره کارکرد ارز رمزنگاری شده بانک مرکزی می گوید: کارت بانکی که در اختیار ماست، خود پول نیست و در واقع ابزار دسترسی ما به پول در حساب الکترونیکی است. هر اتفاقی برای بانک بیفتد، پول فرد در بانک سپرده می شود. اما در رمزی که داخل گوشی ما هست بانک به عنوان شخص ثالث و واسطه ای که امکان انتقال پول را می دهد حذف می شود و همان پول و اسکناس هایی که در جیبمان است به صورت الکترونیکی منتقل می شود.
تحریریه ICTNN شبکه خبری