زارع پور افزود: امسال حدود نیم میلیون فیبر نوری را راه اندازی می کنیم تا زمینه توسعه اینترنت ثابت را فراهم کنیم. باید تلاش کنیم تا ترافیک اصلی مورد نیاز مردم را از طریق خطوط ثابت تامین کنیم که این امر موجب رضایت مردم بود. در بستر اینترنت ثابت، میتوانیم سرعتهای بالای ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را برای کاربران فراهم کنیم.
وی ادامه داد: با تشکیل کارگروه اقتصاد دیجیتال در کشور تاکید شد که نگاه دولت سیزدهم در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، نگاه فرصت محور است. با این نگاه می توان تمام عقب ماندگی های این حوزه را جبران کرد.
وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: بر اساس آماری که روز گذشته منتشر شد، میانگین سرعت ارتباطات سیار ایران بین کشورهای مختلف 24 مگابیت بر ثانیه بوده که نسبت به ماه گذشته تغییر چندانی نداشته است. اینترنت ثابت 9 مگابیت بر ثانیه است که نسبت به ماه گذشته افزایش اندکی داشته است، اما این سرعت در خور مردم کشورمان نیست. به خصوص در زمانی که زندگی مردم به ارتباطات و فناوری اطلاعات وابسته است.
وزیر ارتباطات تصریح کرد: اکنون که با حمایت از بسترهای داخلی به افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در اقتصاد ملی کمک می کنیم، در حوزه ترافیک بین الملل نیز هرگونه نیازی را تامین خواهیم کرد.
نیم میلیون الیاف تا پایان سال
همکاری ایران و چین برای توسعه فناوری
در همین راستا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی ICTNN مبنی بر افزایش ظرفیت پهنای باند بین المللی اینترنت گفت: محدودیتی برای تامین نیاز مردم به پهنای باند بین المللی نداریم اما چه باید انجام شود تقویت داخلی ما نیز هست.
وی با بیان اینکه در حال برنامه ریزی برای حضور سکوهای ایرانی در کشورهای همسایه هستند، گفت: ظرفیت های خوبی در کشورهای مختلف وجود دارد که می توانیم از آنها استفاده کنیم. این قراردادهای دوجانبه می تواند به کشورها در توسعه فناوری کمک کند.
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
زارع پور در حاشیه مراسم «اتصال هزار روستا به شبکه ارتباطی کشور» در جمع خبرنگاران حاضر شد. وی در پاسخ به خبرنگاران درباره همکاری ایران و چین برای توسعه فناوری در کشور گفت: در همکاری با کشورهای مختلف از جمله چین، توسعه فناوری های لازم برای نسل پنجم اینترنت و کیفیت ارتباطات ثابت است. در دستور کار است.” داده ها.
وی در خصوص کاهش سرعت اینترنت گفت: کار اساسی که باید مانند همه کشورهای پیشرفته انجام شود، توسعه ارتباطات ثابت است. ما باید نیازهای اکثر مردم را به اینترنت ثابت سوق دهیم و منطقی نیست که شخصی در خانه از اینترنت همراه خود استفاده کند.
عیسی زارع پور افزود: باید از طریق تریبون های بومی خود شرایطی را فراهم کنیم که نیازهای مردم تامین شود تا در صورت اختلال در ارتباطات بین المللی بتوانیم آن را حل کنیم. مدتی پیش در دو نوبت نزدیک به هفت درصد از پهنای باند بین المللی را از دست دادیم. این اتفاقات نباید بر زندگی روزمره مردم تاثیر بگذارد.
به گزارش روز یکشنبه ICTNN، کیفیت و سرعت اینترنت در ماه های اخیر به دلیل استفاده بی رویه از اینترنت و قطع شدن برخی فیبرهای دریایی کاهش چشمگیری داشته است. یکی از دلایل ذکر شده افزایش ظرفیت محدود پهنای باند بین المللی بود که سرعت آن را کاهش داد.
زارع پور افزود: ظرفیت های زیادی در کشور برای تحقق این اهداف وجود دارد. جوانان ما یک سر و گردن بالاتر از جوانان کشورهای دیگر هستند و در صورت فراهم شدن ظرفیت های لازم می توانند تحولات جدی در این زمینه ایجاد کنند.
عضو کابینه سیزدهم با تاکید بر اینکه در گذشته اقدامات لازم انجام نشده است، افزود: ارتباطات سیار به دلیل فرکانس اختصاص داده شده به اپراتورها محدود است. از ابتدای دولت سیزدهم توسعه ارتباطات ثابت به عنوان یک راهکار بلندمدت در دستور کار قرار گرفت.
تحریریه ICTNN شبکه خبری