ادامه مطلب
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات
با این حال، این فرآیند به آن سادگی که به نظر می رسد نیست. در یک مطالعه جدید، محققان یک شبکه عصبی، یک سیستم یادگیری ماشینی الهام گرفته از مغز را آموزش دادند تا به طور موثر آینده را پیش بینی کند. آنها آن را روی ساعتهای زیادی از گفتار ضبطشده آموزش دادند تا بتواند بهطور مداوم کلیپهای صوتی ۲ ثانیهای را پردازش کند و آنچه را که ممکن است در آینده گفته شود پنهان کند. به عنوان مثال، اگر کسی فقط گفت: “از مهمانی بزرگ لذت ببرید”، نمی توان دقیقاً آنچه را که بعداً گفته می شود، پیش بینی کرد. اما با توجه به آنچه گفته شد و همچنین ویژگی های صدای گوینده، صداهایی تولید می کند که دامنه جملات احتمالی قابل پیگیری را مختل می کند.
محققان همچنین این روش را در دنیای واقعی آزمایش کردند و صدای ضبط استتار شده را از طریق مجموعه ای از بلندگوها در اتاقی شبیه به میکروفون پخش کردند و سیستم همچنان کار می کرد. میا چیکویر، دانشمند کامپیوتر در دانشگاه کلمبیا که رهبری این مطالعه را بر عهده دارد، میگوید: «این اولین قدم برای محافظت از حریم خصوصی در برابر هوش مصنوعی است. “هوش مصنوعی داده های مربوط به صدا، چهره و اعمال ما را جمع آوری می کند. ما به نسل جدیدی از فناوری نیاز داریم که به حریم خصوصی ما احترام بگذارد.”
شرکت های Bossware برای گوش کنید آنها وقتی نزدیک کامپیوترشان هستند از آنچه کارمندانشان میگویند استفاده میکنند، چندین برنامه «جاسوسافزار» میتوانند تماسهای تلفنی را ضبط کنند و دستگاههای خانگی مانند Amazon Echo میتوانند مکالمات روزمره را رهگیری کنند. ثبت کردن.
به گفته علم، یک فناوری جدید به نام استتار صدای عصبی اکنون یک برنامه محافظتی ارائه می دهد. این دستگاه در حال صحبت کردن، سر و صدا صدای سفارشی را در پسزمینه تولید میکند و برنامههایی را که صدای ضبط شده ما را بازنویسی میکنند، گیج میکند. سیستم جدید از “حمله خصمانه” استفاده می کند. این استراتژی از یادگیری ماشینی استفاده میکند که در آن الگوریتمها الگوهایی را در دادهها پیدا میکنند تا صداها را طوری تغییر دهند که باعث شود هوش مصنوعی و مردم آن را با هیچ چیز دیگری اشتباه نمی گیرند. اساسا، شما از یک هوش مصنوعی برای فریب دادن دیگری استفاده می کنید.
تحریریه ICTNN شبکه خبری