مدیرعامل شرکت مخابرات ایران درباره لزوم ایجاد تعادل بین درآمد و هزینه اپراتورها تاکید کرد: در صورت برهم خوردن این تعادل، صنعت و به تبع آن جمعیت متضرر می شود. بنابراین تعادل بین هزینه، قیمت، سرمایه گذاری و در نتیجه توسعه این بحث بسیار پیچیده و مهم است که نه تنها از وزارت ارتباطات، بلکه بحث حاکمیت اقتصادی کشور است.
مجید سلطانی، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در گفت وگو با ICTNN، با اشاره به اینکه در حال حاضر تمرکز بر توسعه و تکمیل زیرساخت ها است، در حالی که صنعت اینترنت در کشورهای پیشرفته دارای لایه های مختلفی است و در صورت نیاز سنجی لازم برای افزودن این زیرساخت ها زنجیره ارزش متعاقبا ایجاد شد و مخابرات ایران وارد این عرصه شد؟ وی بیان کرد: قبل از شروع به کار در این شرکت، در بخش ثابت قدم قابل توجهی برداشته نشده بود، اما با توجه به اینکه بخش زیادی از سهام بخش موبایل نیز متعلق به شرکت مخابرات است، اقداماتی در این بخش انجام شده است. خوب و به خوبی پیشرفت کرده اند.
وی افزود: می توان گفت به نوعی بخش موبایل خلاء کاری در حوزه تلفن ثابت را پر کرده است و در حال حاضر تلاش می کنیم درآمد خود را در این حوزه به گونه ای تقویت کنیم که دچار بحران نشویم. و به درآمدهای وابسته به مصوبات محدود نمی شوند. راه حل، استفاده از قابلیت های درآمدزایی در بسترهای مختلف اینترنت یا اینترانت است و خوشبختانه از ابتدا تیمی جوان و کارآمد را که در زمینه ارتباطات آموزش دیده اند، برای طراحی و ارائه خدمات با ارزش افزوده جذاب برای مشتریان اختصاص داده ایم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران همچنین گفت: در شرکت مخابرات نزدیک به پنج ماه است که دبیرخانه انقلاب چهارم صنعتی فعال شده و کار آن را به مخابرات استان البرز سپردیم که در بحث دیجیتال نیز در حال انجام مطالعات است. . اقتصاد و بررسی چگونگی ورود مخابرات به این بخش. یک عرصه وجود دارد.
وی افزود: در مراسم افتتاحیه طرح نجما (جنبش جهادی توسعه فیبر نوری) در استان چهارمحال بختیاری گفتم که این پروژه به اتمام رسیده است اما سوال مهم بعدی این است که می خواهید چه کار کنید؟ از این رو از مسئولان و مدیران استان خواستیم تا از توانمندی های استان برای بهره برداری مناسب از زیرساخت های ایجاد شده متناسب با توسعه اقتصاد دیجیتال استفاده کنند و شرکت مخابرات ایران نیز آماده همکاری در این حوزه است.
سلطانی تصریح کرد: اکنون ظرفیت های زیادی در بین جوانان و صنعت در استان ها وجود دارد اما از آن استفاده نشده و راهنمایی نکرده ایم که در این فضا چه کاری می توانند انجام دهند. بخشی از مشکلات را مخابرات ایران و بخشی دیگر را وزارت ارتباطات مطرح می کند و ما تلاش می کنیم موضوع استثمار مردم و توانایی آنها در ایجاد کسب و کار و تولید محتوا در شبکه ها را پیش ببریم. اگرچه مخابرات در بخش ثابت کمی دیر شروع شد، اما خوشبختانه کار از هم اکنون آغاز شده و در آینده نزدیک طرح ها و پروژه هایی در این راستا خواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سوال که شرکت مخابرات ایران در زمینه زیرساخت ها چه همکاری هایی با سایر کشورها داشته است؟ وی گفت: ما در این زمینه روی عراق کار کردیم و شخصا به کشورهای منطقه سفر کردم. تاکنون ساختاری برای کار بین المللی در حوزه مخابرات وجود نداشت، به همین دلیل با همکاری مشاور کار را آغاز کردیم و اکنون شرکتی را به این موضوع اختصاص داده ایم و ساختار را تقویت می کنیم. انشاالله وارد بازار مخابرات خواهیم شد. کشورهای منطقه در آینده نزدیک
ICTNN
تیم تحرریه شبکه خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات